• Lampu Gantung Linear LED
  • Seri Lampu Surya
  • Lampu Linear LED
  • Lampu sorot LED
  • Lampu outdoor LED

Kategori Produk

Napa Pilih AS

kita minangka produsen produk aplikasi lampu LED profesional.

Jaminan Kualitas

Nduwe garis majelis luwih saka 15.500m2. Saben prosedur produksi dipriksa dening tim QC.

maca liyane

Sertifikat kita

15 paten wis dipikolehi ing China, lan kabeh produk wis lulus sertifikasi CE, RoHS, SAA, TUV, ISO9001.

maca liyane

Rega Kompetitif

Akeh aksesoris sing diprodhuksi dening pabrik, lan kita duwe pabrik kemasan chip LED dhewe, mula kita bisa ngontrol biaya kanthi larang.

maca liyane

Babagan awake dhewe

World-Dawn Lighting CO., LTD didegaké ing taun 2003, dununge ing sisih kidul ing Provinsi Zhongshan City provinsi Guangdong, watese ibukota pencahayaan kutha Guzhen, transportasi wis maju banget, cedhak plabuhan udara Guangzhou lan pusat pameran internasional Guangzhou mung udakara sakjam mobil, ing jejere dalan gedhe Jiangzhong, mung cedhak 25 menit saka plabuhan Zhongshan, menehi hasil pengiriman lan ekspor pancen trep. Pelanggan teka saka luwih saka 30 negara ing saindenging jagad, produk kita duwe rega sing cukup larang.

Lighting World-Fajar duwe garis perakitan luwih saka 15, 500 dŽ. Kami utamane ngasilake produk pencahayaan kayata Seri Lampu Surya, Lampu Sorot LED, Lampu Panel LED, Lampu LED LED, Lampu Sorot LED, lan lampu LED Strip. Kita nyedhiyakake dhuwur produk berkualitas kanthi rega sing cukup, lan kita olèh proyek OEM & ODM. Kita nggatekake kualitas, panjaluk pelanggan lan sertifikat target pasar. Kita duwe garansi standar kanggo barang sing diprodhuksi dening World-Dawn. Salajengipun, kabeh produk wis entuk RoHS lan CE.

Produk Unggulan

Produk anyar

Kabar paling anyar