Lampu Strip Voltase 127V Dhuwur kanggo Dekorasi Ruangan
  • Air ProLampu Strip Voltase 127V Dhuwur kanggo Dekorasi Ruangan
  • Air ProLampu Strip Voltase 127V Dhuwur kanggo Dekorasi Ruangan
  • Air ProLampu Strip Voltase 127V Dhuwur kanggo Dekorasi Ruangan
  • Air ProLampu Strip Voltase 127V Dhuwur kanggo Dekorasi Ruangan
  • Air ProLampu Strip Voltase 127V Dhuwur kanggo Dekorasi Ruangan
  • Air ProLampu Strip Voltase 127V Dhuwur kanggo Dekorasi Ruangan
  • Air ProLampu Strip Voltase 127V Dhuwur kanggo Dekorasi Ruangan
  • Air ProLampu Strip Voltase 127V Dhuwur kanggo Dekorasi Ruangan
  • Air ProLampu Strip Voltase 127V Dhuwur kanggo Dekorasi Ruangan
  • Air ProLampu Strip Voltase 127V Dhuwur kanggo Dekorasi Ruangan
  • Air ProLampu Strip Voltase 127V Dhuwur kanggo Dekorasi Ruangan
  • Air ProLampu Strip Voltase 127V Dhuwur kanggo Dekorasi Ruangan
  • Air ProLampu Strip Voltase 127V Dhuwur kanggo Dekorasi Ruangan
  • Air ProLampu Strip Voltase 127V Dhuwur kanggo Dekorasi Ruangan
  • Air ProLampu Strip Voltase 127V Dhuwur kanggo Dekorasi Ruangan

Lampu Strip Voltase 127V Dhuwur kanggo Dekorasi Ruangan

Kita nyedhiyakake Lampu Strip Tegangan Tinggi 127V kanggo lampu Strip Hiasan Luar ruangan. Pasar grosir target Harga murah uga sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis lan kanggo panggunaan ruangan. Kita nyedhiyakake Lampu Strip Tegangan Tinggi 127V kanggo Dekorasi Luar Negeri pirang-pirang taun, kalebu Eropa lan Afrika lan pasar Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Lampu Strip Voltase 127V Dhuwur kanggo Dekorasi Ruangan


1. Pambuka

This Lampu Strip Voltase 127V Dhuwur kanggo Dekorasi Ruangan is our freshly launched item IP65 waterproof,and there is Filling glue +Inside the silicon Tube.


2.Parameter

Barang No. Kekuwatan / M Input Katrangan Jinis LED LED Qty / M Werna Ukurane pengepakan
HVSMD-2835-60 4.6W 220V / 127V

Sudhut PCB; 120 derajat entheng; kopinerkabel;kasedhiya bentuk rata lan setengah wulan 2

SMD2835 / 20-22LM / pc 60 LED putih / anget putih / W10XH8mm 100M / gulung
HVSMD-3528-60 3.6W 220V / 127V 5mm Sudhut PCB; 120 derajat entheng; kopiner kabel; SMD3528; 7LM / pc 60 LED W / WW / B / R / Y / G. 100M / gulung;10,5 kg / gulung;
HVSMD-5050-60 10W 220V / 127V 8mm Sudhut PCB; 120 derajat entheng; kopiner kabel; SMD5050; 22LM-25LM / pc (Super Padhang) 60 LED putih / anget putih / abang / kuning / ijo / biru H8 * 14mm 50M / gulung;7,5kg / gulung
10W 220V / 127V 10mm Sudhut PCB; 120 derajat entheng; kopiner kabel; 60 LED putih / anget putih / abang / kuning / ijo / biru H8 * 16mm 50M / gulung;9,5kg / gulung
HVSMD-5050-60-RGB 13.2W 220V / 127V 10mm Sudhut PCB; 120 derajat entheng; kopiner kabel; 60 LED RGB 50M / gulung;9,5kg / gulung
HVSMD-2835-120 9.2W 220V / 127V 6mm Sudhut PCB; 120 derajat entheng; kopiner kabel;kasedhiya bentuk rata lan setengah wulan 2 SMD2835 / 20-22LM / pc 120 LED putih / anget putih /  W12XH7mm 100M / gulung
W12XH8mm
HVSMD-2835-180-DL 13.8W 220V / 127V 12mm Sudhut PCB; 120 derajat entheng; kopiner kabel;                        SMD2835 / 20-22LM / pc 180 garis dobel LED putih / anget putih /  W18 * H8mm 50M / gulung;00M / gulung
HVSMD-5730-72 10W 220V / 127V 8mm Sudhut PCB; 120 derajat entheng; kopiner kabel; kasedhiya bentuk rata lan setengah wulan 2 SMD5730 / 45-50LM / pc 72 LED putih / anget putih /   W14XH8mm 50M / gulung
W14XH8mm
Katrangan Komentar:
Kabel listrik tahan banyu (kanthi tutup ngarep + pin + kabel + konverter + plug, dawa 50cm) ,10A nganggo plug Euro, 15A nganggo plug Amerika

Sertifikat 1.CE

2. Istilah harga: FOB: Zhongshan yen jumlah total luwih saka USD: 20000, liyaEXW                                                                                                       

3. Jangka pembayaran: setoran 30% sadurunge lan saldo sadurunge dikirim, T / T, L / C nalika dideleng lan Western Unionditrima                                                                

4. Wektu pangiriman supaya normal: 20 dina sawise entuk setoran.

5. Wektu validitas kontrak setaun, lan yen sajrone validitas pelanggan durung mbayar lan durung milih barang, kontrak kasebut bakal dibatalake lan kita ora bakal ngasilake setor kasebut.

6. Kanggo order sampel, setoran 100% sadurunge dening TT.

Garis listrik (tanpa konverter, tanpa plug), kanthi tutup ngarep + pin sing nyambung, dawane 25CM
Katrangan Komentar:
Konektor tengah nganggo kabel 10 CM dawaï¼ ‰
Konektor tengah nganggo kabel 10 CM dawaï¼ ‰
Onnector tengah
Tutup Akhir
Retensi Klip
220V Mini Controller bisa drive 20-50M saka HVSMD5050-60 RGBï¼ ‰
Barang: WD-IR-14-AC AC110V-230V-350W, IR Dimmer Range saka cerah 10% -100%
Barang: WD-RF-6-AC-A
2ã € Input110V / 220V
3ã € Output: 3 * 3A
4ã € Daya: 1500W max kontrol 100meter tali tali
5㠀 Jarak jarak adoh10~30M


3.Lampu Strip Voltase 127V Dhuwur kanggo Dekorasi Ruangan Fitur Produk:

Jeneng Merek: World-Dawn

Chip LED: SMD 5050, SMD3528, SMD2835, SMD5730, SMD3014

LED Qty:  60 LED/ M, 120 LED/m                       

Padhang tambah 30% dibandhingake karo model lawas

Ukuran: 1000X 8X2.2MM, 1000X 10X2.2MM

Werna: CW, WW, RED, BULE , Green, Yellow , NW, RGB

Sumber Cahya: LED

Lumens output total (LM / W): Abang = 18.75, Kuning = 18.75, Biru = 12.5, Ijo = 50, Putih = 62.5, Putih anget = 50


Jinis enkapsulasi:
Isi lem + Nang Silicon Tube IP65


4.Lampu Strip Voltase 127V Dhuwur kanggo Dekorasi Ruangan Certification:

BV, CCC, ce, CQC, Star Energy, EMC, FCC, LVD, RoHS, Saa, SASO

Warranty (Taun): 2-Taun

Papan Asal: Guangdong, China


5.Lampu Strip Voltase 127V Dhuwur kanggo Dekorasi Ruangan Packaging

Unit Adol: Barang siji

5M / Gulung, 1 Gulung / tas


6. FAQ

P: Apa sampeyan duwe sertifikasi kaya BIS, CE RoHS lan TUV?

A:  "Yes we have certification in CE RoHS TUV and bis for Lampu Strip Voltase 127V Dhuwur kanggo Dekorasi Ruangan and SAA UL cert only for driver component."


P: Apa garansi lan jaminan sampeyan?

A: Kita nawakake garansi 2 taun lan yen ana masalah kualitas bakal menehi kompensasi PC kanggo PC utawa nawakake driver utawa chip gumantung karo pesanan sabanjure.


P: apa syarat pembayaran sampeyan?

A: "Kita biasane njupuk 30% minangka setoran lan saldo 70% sing dibayar sadurunge dikirim, yen pesenan cilik ing ngisor 3000USD, kudu 100% T / T kanggo dikonfirmasi."


Q:  What is the MOQ for customizing pengepakan?

A: Yen sampeyan pesen 1000 pcs saben jinis, kita bakal mbantu ngatur kothak warna lan logo.


P: Kepiye wektu pangiriman sampeyan?

A: Sawetara desain sing duwe stok, istirahat kanggo conto order utawa order trial, butuh udakara 7-10 dina, kanggo pesanan akeh, biasane wektu produksi yaiku 30-35 dina.


Q:  Could u offer door to door delivery?

A: Ya, kita bisa ngutip layanan DDP, coba tinggalake alamat sampeyan.


P: Apa aku bisa ndeleng gambar lan video sing nyata?

A: Ya mesthine, kita bisa nuduhake foto lan video produk menyang TM utawa liwat mail.





Panas Tags: Lampu Strip Tegangan Dhuwur 127V kanggo Dekorasi, Produsen, Pemasok, Pabrik, Stok, Sampel Gratis, Didamel ing Tiongkok, China, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, Garansi Rong Taun, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Akeh, Murah, Diskon, Rega murah, Mode, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.