Babagan Kita

Profil Perusahaan

World-Dawn Lighting CO., LTD Terbatas ing taun 2003, dununge ing wilayah kidul ing Zhongshan City provinsi Guangdong, tapel wates karo ibukota pencahayaan kutha Guzhen, transportasi wis maju banget, cedhak plabuhan udara Guangzhou lan pusat pameran internasional Guangzhou mung udakara sakjam mobil, ing jejere dalan gedhe Jiangzhong, mung cedhak 25 menit saka plabuhan Zhongshan, menehi hasil pengiriman lan ekspor pancen trep. Pelanggan teka saka luwih saka 30 negara ing saindenging jagad, produk kita duwe rega sing cukup larang.


Lighting World-Fajar duwe garis perakitan luwih saka 15, 500 dŽ. Kita nyedhiyakake produk bermutu kanthi rega sing cukup, lan kita nampani proyek OEM & ODM. Kita nggatekake kualitas, panjaluk pelanggan lan sertifikat target pasar. Kita duwe garansi standar kanggo barang sing diprodhuksi dening World-Dawn. Salajengipun, kabeh produk wis entuk RoHS lan CE.



Piranti Produksi

Proses pabrikan ditindakake kanthi fasilitas otomatis, kayata soldering gelombang, solder reflek lan komponen mesin SMT. Saben prosedur produksi dipantau dening staf lan potongan produk World-Dawn dipriksa dening tim QC kita.




Aplikasi Produk

Listrik & Elektronik, Industri Cahaya & Gunakake Saben Dina, Lampu & Lampu, Layanan



Sertifikat kita

ISO 9001, HSE, ROHS, CE



Pasar Produksi

Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa Wetan, Asia Tenggara, Afrika, Oceania, Timur Tengah, Asia Timur, Eropa Barat lan sapanunggalane, perusahaan World-Dawn nyambut para distributor LED sing teka ing saindenging jagad kanggo nggawe paseduluran lan nindakake bisnis. .



Layanan kita

Bestshow kanthi ketat nggunakake sistem manajemen mutu internasional standar ISO9001 lan kita entuk 15 paten ing China, kabeh produk disetujoni karo sertifikasi CE RoHS SAA TUV.