Lampu ABS Material IP65 Kabeh ing Siji Jalan Lampu Surya LED
  • Air ProLampu ABS Material IP65 Kabeh ing Siji Jalan Lampu Surya LED
  • Air ProLampu ABS Material IP65 Kabeh ing Siji Jalan Lampu Surya LED
  • Air ProLampu ABS Material IP65 Kabeh ing Siji Jalan Lampu Surya LED
  • Air ProLampu ABS Material IP65 Kabeh ing Siji Jalan Lampu Surya LED
  • Air ProLampu ABS Material IP65 Kabeh ing Siji Jalan Lampu Surya LED
  • Air ProLampu ABS Material IP65 Kabeh ing Siji Jalan Lampu Surya LED
  • Air ProLampu ABS Material IP65 Kabeh ing Siji Jalan Lampu Surya LED

Lampu ABS Material IP65 Kabeh ing Siji Jalan Lampu Surya LED

Kami nyedhiyakake ABS Material IP65 All in One Street LED Solar Light. Pasar Grosir target rega murah uga narik sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Kanthi sensor Sensor sing digunakake ing Taman Jalan Pedalaman Taman. Kita nyedhiyakake kabeh Bahan ABS65 IP65 ing Lampu Jalan LED pirang-pirang taun suwene, kalebu pasar Eropa lan Afrika lan Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Lampu ABS Material IP65 Kabeh ing Siji Jalan Lampu Surya LED


1.Pambuka Produk

This Lampu ABS Material IP65 Kabeh ing Siji Jalan Lampu Surya LED was our freshly launched item IP65 waterproof with 3 years Warranty.It was made up with Aluminium + tempered glass.


2. Lembar data kabeh ing siji lampu dalan surya (LM dhuwur)


foto / katrangan

spesifikasi

Lampu jalan surya 240W




jinis batere

fosfat wesi lithium

kapasitas batere

3.2V 30000mAH

watt / voltase panel surya

30W 6V

ukuran panel surya

335 * 501cm

bahan panel surya

silikon monocrystalline

bahan omah

aluminium

bahan anti banyu

IP65

ukuran entheng

632 * 342 * 60MM

jumlah chip sing dipimpin

240 pcs

jinis chip sing dipimpin

SMD 5730

lumen saben watt

180 lumen saben watt

wektu ngisi daya

6-8 jam

diswektu ngisi daya

luwih saka 12 jam

cara kontrol

kontrol cahya + remot + sensor gerakan

fungsi remot kontrol 1

mati / ing

fungsi remot kontrol 2

atur wektu kerja: 3/5/8 jam, banjur mandheg nyambut gawe

fungsi remot kontrol 3

nyetel padhang: 20% -35% -50% -70% -85% -100%

fungsi remot kontrol 4

atur model kerja: mode gerak sensor gerak (induksi) utawa ora ana mode kerja sensor (mesthi)

fungsi remot kontrol 4

atur mode kerja campuran: pisanan 3/5/8 jam nganggo sensor, banjur ganti dadi model sing ora digunakake sensor

fungsi biasa

pamindhahan / sensor radar utawa ora ana sensor (pilih gratis), mode sensor: wong sing cedhak 100% padhang, wong bakal padhang 20%

kauntungan 1

kaca lan batere bisa dicopot lan bisa diganti

kauntungan 2

padhang dhuwur, padhange sing luwes, induksi / non-induksi opsional

Aksesoris

nggunakake manual, remot, sekrup

Area Cahya

80-120㎡

bobot net saben potong (KG)

4,66kg

ukuran / bobot karton (KG)

66.5 * 28.5 * 40cm (3 pcs)


Lampu jalan surya 320W





jinis batere

fosfat wesi lithium

kapasitas batere

3.2V 40000mAH

watt / voltase panel surya

40W 6V

ukuran panel surya

335 * 645mm

bahan panel surya

Silikon monokristalin

bahan omah

aluminium

bahan anti banyu

IP65

ukuran entheng

776 * 342 * 62 MM

jumlah chip sing dipimpin

320 pcs

jinis chip sing dipimpin

SMD 5730

lumen saben watt

180 lumen saben watt

wektu ngisi daya

6-8 jam

diswektu ngisi daya

luwih saka 12 jam

cara kontrol

kontrol cahya + remot + sensor gerakan

fungsi remot kontrol 1

mati / ing

fungsi remot kontrol 2

atur wektu kerja: 3/5/8 jam, banjur mandheg nyambut gawe

fungsi remot kontrol 3

nyetel padhang: 20% -35% -50% -70% -85% -100%

fungsi remot kontrol 4

atur model kerja: mode gerak sensor gerak (induksi) utawa ora ana mode kerja sensor (mesthi)

fungsi remot kontrol 4

atur mode kerja campuran: pisanan 3/5/8 jam nganggo sensor, banjur ganti dadi model sing ora digunakake sensor

fungsi biasa

pamindhahan / sensor radar utawa ora ana sensor (pilih gratis), mode sensor: wong sing cedhak 100% padhang, wong bakal padhang 20%

kauntungan 1

kaca lan batere bisa dicopot lan bisa diganti

kauntungan 2

high brightness,padhang dhuwur, padhange sing luwes, induksi / non-induksi opsional

Aksesoris

nggunakake manual, remot, sekrup

Area Cahya

100-120㎡

bobot net saben potong (KG)

6.02kg

ukuran / bobot karton (KG)

81 * 28.5 * 40 cm (3 pcs),


Lampu jalan surya 400W





jinis batere

fosfat wesi lithium

kapasitas batere

3.2V 500000mAH

watt / voltase panel surya

40W 6V

ukuran panel surya

335 * 645mm

bahan panel surya

Silikon monokristalin

bahan omah

aluminium

bahan anti banyu

IP65

ukuran entheng

776 * 342 * 62 MM

jumlah chip sing dipimpin

400 pcs

jinis chip sing dipimpin

SMD 5730

lumen saben watt

180 lumen saben watt

wektu ngisi daya

6-8 jam

diswektu ngisi daya

luwih saka 12 jam

cara kontrol

kontrol cahya + remot + sensor gerakan

fungsi remot kontrol 1

mati / ing

fungsi remot kontrol 2

atur wektu kerja: 3/5/8 jam, banjur mandheg nyambut gawe

fungsi remot kontrol 3

nyetel padhang: 20% -35% -50% -70% -85% -100%

fungsi remot kontrol 4

atur model kerja: mode gerak sensor gerak (induksi) utawa ora ana mode kerja sensor (mesthi)

fungsi remot kontrol 4

atur mode kerja campuran: pisanan 3/5/8 jam nganggo sensor, banjur ganti dadi model sing ora digunakake sensor

fungsi biasa

pamindhahan / sensor radar utawa ora ana sensor (pilih gratis), mode sensor: wong sing cedhak 100% padhang, wong bakal padhang 20%

kauntungan 1

kaca lan batere bisa dicopot lan bisa diganti

kauntungan 2

high brightness,padhang dhuwur, padhange sing luwes, induksi / non-induksi opsional

Aksesoris

nggunakake manual, remot, sekrup

Area Cahya

120-200ã ¡

bobot net saben potong (KG)

6.62kg

ukuran / bobot karton (KG)

81 * 28.5 * 40cm (3 pcs),




3.Lampu ABS Material IP65 Kabeh ing Siji Jalan Lampu Surya LEDProducts Features:

Jeneng Merek: World-Dawn

Nomer Model: WD-ABS-SSL-D001-120W / WD-ABS-SSL-D001-90W / WD-ABS-SSL-D001-60W / WD-ABS-SSL-D0050-30W

- kontrol cahya
--Motion sensor (padhang kanggo sapa wae, 20% padhang ora ana) +
- kontrol wektu
--kanggo layar LED kanggo nampilake daya batere.
--radar induksi sirah dibangun ing, ora kapapar, ora gampang rusak sajrone transportasi

--panutup kaca lan kaca bisa dibukak lan diganti kanthi gampang
- ngawat-ngawati gelung maneh supaya ora bisa tahan angin topan


Batere: Batere: 3.2V / 20000mA Ngisi daya wektu: 5H

Cahya: lampu berkelanjutan 12-15H

Panel Surya: polysilicon (6V / 20W); Ukuran panel surya: 608 * 231.5 mm

LED: SMD3030 192 pcs              

Padhang tambah 30% dibandhingake karo model lawas

Ukuran: 720 * 240 * 120 mm

Chip LED: SMD3030

Faktor daya :: PF> 0.95

Werna: Ireng, Grey Peteng


Efisiensi Cahaya Lampu (lm / w): 100 CRI (Ra>): 80

Layanan solusi lampu:

Desain lampu lan sirkuit, Pangukuran ing lokasi, Instalasi Proyek

Sumber Cahya: LED

Suhu Makarya (â „ƒ): -20 - 60

Rating IP: IP65


4. Sertifikasi:

BV, CCC, ce, CQC, Star Energy, EMC, FCC, LVD, RoHS, Saa, SASO

Warranty (Taun): 2-Taun

Papan Asal: Guangdong, China


5. Grafik aliran terpadu



Pethikan lampu jalan surya 6.2021 - Seri LM Dhuwur

barang No. Batere Panel Surya LED Kekuwatan Ukuran lampu (cm) Kelas IP Fungsi & Fitur Pengepakan
WD-HLM-STL-240W Batere: 3.2V / 30000mA
Ngisi daya wektu: 6-7H; Cahya: lampu berkelanjutan 12-15H
Solar panel: silikon monocrystalline (6V/30W) LED: SMD5730 240 pcs 240W 632 * 342 * 60MM IP65 Fungsi: kontrol cahya + sensor radar (nalika ana wong sing cedhak, padhang lengkap, wong bakal kecepetan 20%) + kontrol wektu 1 pcs saben karton:70 * 40 * 12.5CM
WD-HLM-STL-320W Batere: 3.2V / 40000mA
Ngisi daya wektu: 6-7H
Cahya: lampu berkelanjutan 12-15H
Solar panel: silikon monocrystalline (6V/40W) LED: SMD5730 320 pcs 320W 670 * 342 * 60 MM IP65 Fungsi: kontrol cahya + sensor radar (nalika ana wong sing cedhak, padhang lengkap, wong bakal kecepetan 20%) + kontrol wektu 1 pcs saben karton:84.5 * 40 * 12.5CM
WD-HLM-STL-400W Batere: 3.2V / 50000mA
Ngisi daya wektu: 6-7H
Cahya: lampu berkelanjutan 12-15H
Solar panel: silikon monocrystalline (6V/40W) LED: SMD5730 400 pcs 400W 670 * 342 * 60 MM IP65 Fungsi: kontrol cahya + sensor radar (nalika ana wong sing cedhak, padhang lengkap, wong bakal kecepetan 20%) + kontrol wektu



7. Paket & Pangiriman

Unit Adol: Barang siji

Karton batin: 8 * 25.5 * 75cm(1 pcs / ctnï¼ ‰

Metu karton:76 * 26.5 * 44cm

Wegith / CTN ¼¼š20 kg 5 pcs / ctn

Tipe Paket: kothak warna + karton

Wektu Utama:

Jumlahe

(Potongan)

1 - 100

101 - 500

501 - 3000

> 3000

Est. Wektu (dina)

10

15

20

Kanggo dirembug



8. FAQ

P: Apa sampeyan duwe sertifikasi kaya BIS, CE RoHS lan TUV?

A:  "Yes we have certification in CE RoHS TUV and bis for Lampu ABS Material IP65 Kabeh ing Siji Jalan Lampu Surya LED and SAA UL cert only for driver  component."


P: Apa garansi lan jaminan sampeyan?

A: Kita nawakake garansi 2 taun lan yen ana masalah kualitas bakal menehi kompensasi PC kanggo PC utawa nawakake driver utawa chip gumantung karo pesanan sabanjure.


P: apa syarat pembayaran sampeyan?

A: "Kita biasane njupuk 30% minangka setoran lan saldo 70% sing dibayar sadurunge dikirim, yen pesenan cilik ing ngisor 3000USD, kudu 100% T / T kanggo dikonfirmasi."


P: Apa MOQ kanggo nggawe kustomisasi kemasan?

A: Yen sampeyan pesen 1000 pcs saben jinis, kita bakal mbantu ngatur kothak warna lan logo.


P: Kepiye wektu pangiriman sampeyan?

A: Sawetara desain sing duwe stok, istirahat kanggo conto order utawa order trial, udakara 7-10 dina, kanggo pesanan akeh, biasane wektu prduksi yaiku 30-35 dina.


P: Apa sampeyan bisa menehi pangiriman saka lawang?

A: Ya, kita bisa ngutip layanan DDP, coba tinggalake alamat sampeyan.


P: Apa aku bisa ndeleng gambar lan video sing nyata?

A: Ya mesthine, kita bisa nuduhake foto lan video produk menyang TM utawa liwat mail.





Panas Tags: ABS Material IP65 Kabeh ing Siji Jalan Lampu Solar LED, Produsen, Pemasok, Pabrik, Stok, Sampel Gratis, Digawe ing China, China, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, CE, Garansi Rong Taun, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Akeh, Murah, Diskon, Rega murah, Mode, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.