Camping Remote Control 200W Lampu Banjir Portabel Surya
  • Air ProCamping Remote Control 200W Lampu Banjir Portabel Surya
  • Air ProCamping Remote Control 200W Lampu Banjir Portabel Surya
  • Air ProCamping Remote Control 200W Lampu Banjir Portabel Surya

Camping Remote Control 200W Lampu Banjir Portabel Surya

Kita nyediakake Control Remote Control 200W LED Solar Portable Flood Light misahake LED Floodlight Terpadu. Pasar grosir target uga sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Kanthi sensor Sensor sing digunakake ing Taman, omah, kemah, kanggo panggunaan ruangan. Kita luwih akeh nggunakake Lampu Remote Control 200W LED Surya Banjir Portabel Surya pirang-pirang taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Afrika lan Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Camping Remote Control 200W Lampu Banjir Portabel Surya


1.Pambuka Produk

This Camping Remote Control 200W Lampu Banjir Portabel Surya is our freshly launched item IP65 waterproof, 2 years Warranty.It is made up withPC + Japan PC.


2.Parameter

barang No.

Batere

Panel Surya

Katrangan

Daya & LM

Kelas IP

Fungsi & Fitur

Pengepakan

WD-Solar-FL-STG06-100

Batere:32650 6.4V 12AH LiFePO4

2.Panel Surya:12V 20W monocrystalline silicon

PC + Jepang PC (90-95% Transmisi entheng);

ukuran: L260 * W180 * H45mm; Instal dhuwur:4-5m;

Dina udan: 2 dina

(Sensor radar);

4. Tenaga asli10W 1500LM; 3. Sudut kacang 90 ° * 110 °

IP65

Fungsi: karo Remote controllermode sensor / mode Dim / mode kontrol wektu / mode cerdas (yen ana sing cedhak, 100% padhang lengkap, wong bakal lunga 15 detik mengko 20% padhang)

1. Kothak batin: 42 * 37 * 10 CM 2. karton njaba: 53 * 44 * 39 CM 5PCS / CTN

Cathetan

Garansi 1.2 taun

2. MOQ: 50 pcs

3. Paket netral

4. Paket ngatur MOQ: 500 pcs

5. Wektu kiriman 10-15 dina sawise mbayar.


3.Camping Remote Control 200W Lampu Banjir Portabel SuryaProducts Features:

Jeneng Merek: World-Dawn

Nomer Model: WD-Solar-FL-STG06-100

--karo Remote controller
- mode sensor / Mode surem / mode kontrol wektu
- Mode cerdas (nalika ana sing cedhak, 100% padhang lengkap, wong bakal lunga 15 detik mengko, 20% padhang).


Batere:32650 6.4V 12AH   LiFePO4

Bahan: PC + PC Jepang

Panel Surya:12V 20W monocrystalline silicon

Rating IP: IP65

Daya nyata:10W 1500LM

Sudut kacang:90 ° * 110 °

ukuran: L430 * W195 * H16mm

Instal dhuwur:3-4m

Warranty (Taun): 2-Taun
Papan Asal: Guangdong, China


4.Camping Remote Control 200W Lampu Banjir Portabel SuryaPackaging & Delivery

Unit Adol: Barang siji

Carton njaba55 * 44 * 39CM 5PCS / CTN

Kothak batin: 42 * 37 * 10CM

Wektu kiriman 10-15 dina sawise mbayar.


5. FAQ

P: Apa sampeyan duwe sertifikasi kaya BIS, CE RoHS lan TUV?

A:  "Yes we have certification in CE RoHS TUV and bis for Camping Remote Control 200W Lampu Banjir Portabel Surya and SAA UL cert only for driver  component."


P: Apa garansi lan jaminan sampeyan?

A: Kita nawakake garansi 2 taun lan yen ana masalah kualitas bakal menehi kompensasi PC kanggo PC utawa nawakake driver utawa chip gumantung karo pesanan sabanjure.


P: apa syarat pembayaran sampeyan?

A: "Kita biasane njupuk 30% minangka setoran lan saldo 70% sing dibayar sadurunge dikirim, yen pesenan cilik ing ngisor 3000USD, kudu 100% T / T kanggo dikonfirmasi."


P: Apa MOQ kanggo nggawe kustomisasi kemasan?

A: Yen sampeyan pesen 1000 pcs saben jinis, kita bakal mbantu ngatur kothak warna lan logo.


P: Kepiye wektu pangiriman sampeyan?

A: Sawetara desain sing duwe stok, istirahat kanggo conto order utawa order trial, butuh udakara 7-10 dina, kanggo pesanan akeh, biasane wektu produksi yaiku 30-35 dina.


P: Apa sampeyan bisa menehi pangiriman saka lawang?

A: Ya, kita bisa ngutip layanan DDP, coba tinggalake alamat sampeyan.


P: Apa aku bisa ndeleng gambar lan video sing nyata?

A: Ya mesthine, kita bisa nuduhake foto lan video produk menyang TM utawa liwat mail.





Panas Tags: Camping Remote Control 200W LED Solar Portable Flood Light, Produsen, Pemasok, Pabrik, Stok, Sampel Gratis, Digawe ing China, China, Harga, Daftar Harga, Quotation, CE, Garansi Rong Taun, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Akeh, Murah , Diskon, Rega murah, Mode, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.