Lampu LED Linear LED sing Kinerja Tinggi
  • Air ProLampu LED Linear LED sing Kinerja Tinggi
  • Air ProLampu LED Linear LED sing Kinerja Tinggi
  • Air ProLampu LED Linear LED sing Kinerja Tinggi
  • Air ProLampu LED Linear LED sing Kinerja Tinggi

Lampu LED Linear LED sing Kinerja Tinggi

Kita nyuplai Lampu LED Linear Spot Performance sing Kinerja Tinggi. Pasar Grosir target rega murah uga sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Kanthi sensor Sensor digunakake ing Lighting Home & Lighting Komersial, Hotel, Warung Kopi, Pusat Perbelanjaan, Galeri, Museum, lsp... Kita nyengkuyung cahya LED Linear Spot Recessed Kinerja Tinggi pirang-pirang taun, sing nyakup sebagian besar pasar Eropa lan Afrika lan Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Lampu LED Linear LED sing Kinerja Tinggi


1.Pambuka Produk

This Lampu LED Linear LED sing Kinerja Tinggi is our freshly launched item IP44 waterproof, 2 years Warranty.It is made up with Thicken Aluminium.


2.Parameter

Barang No. Kekuwatan Dhiameter dering Ukuran bolongan Warna Tem LED Parameter
WD-CTL1-2W 2W 43 * 43 * 45mm 38 * 38mm 3000K
4000K

5000K

6000K

COB 1, Kabeh produk nggunakake Driver Isolated 85-265V, daya kebak.
2. Cahya Cahya: â ‰ ¥ 80 LM / W, CRI: â ‰ ¥ 80
3..Jaminan: 2 taun
4. Kemasan biasa
WD-CTL2-4W 4W 75 * 43 * 45mm 68 * 38mm
WD-CTL5-10W 10W 148 * 47 * 45mm 140 * 38mm
WD-CTL10-20W 20W 280 * 47 * 45mm 270 * 38mm
WD-CTL15-30W 30W 415 * 47 * 45mm 405 * 38mm
WD-2CTL5-10W 10W 168 * 75 * 48mm 155 * 60mm 3000K
4000K

5000K

6000K

COB 1, Kabeh produk nggunakake Driver Isolated 85-265V, daya kebak.
2. Cahya Cahya: â ‰ ¥ 80 LM / W, CRI: â ‰ ¥ 80
3..Jaminan: 2 taun
4. Kemasan biasa
WD-2CTL10-20W 20W 302 * 75 * 48mm 290 * 60mm
WD-2CTL15-30W 30W 434 * 75 * 48mm 420 * 60mm
WD-3CTL5-20W 2 * 10W 168 * 159 * 48mm 160 * 143mm 3000K
4000K

5000K

6000K

COB 1, Kabeh produk nggunakake Driver Isolated 85-265V, daya kebak.
2. Cahya Cahya: â ‰ ¥ 80 LM / W, CRI: â ‰ ¥ 80
3..Jaminan: 2 taun
4. Kemasan biasa
WD-3CTL10-40W 2 * 20W 302 * 159 * 48mm 290 * 143mm
WD-3CTL15-60W 2 * 30W 434 * 159 * 48mm 420 * 143mm
WD-4CTL1-2W 2W 54 * 54 * 49mm 45 * 45mm 3000K
4000K

5000K

6000K

COB 1, Kabeh produk nggunakake Driver Isolated 85-265V, daya kebak.
2. Cahya Cahya: â ‰ ¥ 80 LM / W, CRI: â ‰ ¥ 80
3..Jaminan: 2 taun
4. Kemasan biasa
WD-4CTL3-6W 6W 131 * 45 * 49mm 120 * 45mm
WD-4CTL4-8W 8W 92 * 92 * 49mm 82 * 82mm
WD-4CTL5-10W 10W 207 * 54 * 49mm 195 * 45mm
WD-4CTL8-16W 16W 168 * 91 * 49mm 157 * 82mm
WD-4CTL9-18W 18W 131 * 131 * 49mm 119 * 119mm
WD-4CTL10-20W 20W 397 * 54 * 49mm 388 * 45mm
WD-4CTL15-30W 30W 588 * 54 * 49mm 577 * 45mm
WD-4CTL18-36W 36W 246 * 132 * 49mm 234 * 120mm
CATHETAN:
1 / Pangiriman wektu:20-25day sawise setor
2 / Regane kanggo EXW, ora kalebu PPN. Jaminan kasebut 2 taun.
3 / Jangka pambayaran: deposit 30% sadurunge produksi, saldo 70% sadurunge dikirim.


3.Lampu LED Linear LED sing Kinerja Tinggi Products Features:

Jeneng Merek: World-Dawn

Nomer Model: WD-CTL5-10W

--Thiden Aluminium bisa nyepetake disipasi panas, nggedhekake umur kanthi efektif
- Kripik COB COREE, kinerja dhuwur lan umur dawa
--Lumen Dhuwur, efisiensi luminous alami kanggo ngasilake chromic foto asli
--Pemegang clip Spring nggawe cahya supaya gampang dipasang lan tetep stabil
- Nggawe swasana kanthi efektif, cocog kanggo digunakake ing papan sing kudu nggawe swasana utawa nyorot.


Padhang tambah 30% dibandhingake karo model lawas

CCT:3000K,4000K,5000K, 6000K

Dhiameter dering:148 * 47 * 45mm

Ukuran bolongan:140 * 38mm

Chip LED: COB


4.Lampu LED Linear LED sing Kinerja Tinggi Parameter

- Kabeh produk nggunakake Isolated 85-265V
Driver, daya lengkap.
- Efisiensi Cahya: â ‰ ¥ 80 LM / W, CRI: â ‰ ¥ 80
--garan: 2 taun

Sumber Cahya: LED

Rating IP: IP44


5.Lampu LED Linear LED sing Kinerja Tinggi Certification&Delivery

Wektu pangiriman:20-25day sawise setor

BV, CCC, ce, CQC, Star Energy, EMC, FCC, LVD, RoHS, Saa, SASO

Warranty (Taun): 2-Taun

Papan Asal: Guangdong, China


6.Lampu LED Linear LED sing Kinerja Tinggi Packaging:

Unit Adol: Barang siji

- Kemasan biasa


7. FAQ

P: Apa sampeyan duwe sertifikasi kaya BIS, CE RoHS lan TUV?

A:  "Yes we have certification in CE RoHS TUV and bis for Lampu LED Linear LED sing Kinerja Tinggi and SAA UL cert only for driver  component."


P: Apa garansi lan jaminan sampeyan?

A: Kita nawakake garansi 2 taun lan yen ana masalah kualitas bakal menehi kompensasi PC kanggo PC utawa nawakake driver utawa chip gumantung karo pesanan sabanjure.


P: apa syarat pembayaran sampeyan?

A: "Kita biasane njupuk 30% minangka setoran lan saldo 70% sing dibayar sadurunge dikirim, yen pesenan cilik ing ngisor 3000USD, kudu 100% T / T kanggo dikonfirmasi."


P: Apa MOQ kanggo nggawe kustomisasi kemasan?

A: Yen sampeyan pesen 1000 pcs saben jinis, kita bakal mbantu ngatur kothak warna lan logo.


P: Kepiye wektu pangiriman sampeyan?

A: Sawetara desain sing duwe stok, istirahat kanggo conto order utawa order trial, udakara 7-10 dina, kanggo pesanan akeh, biasane wektu prduksi yaiku 30-35 dina.


P: Apa sampeyan bisa menehi pangiriman saka lawang?

A: Ya, kita bisa ngutip layanan DDP, coba tinggalake alamat sampeyan.


P: Apa aku bisa ndeleng gambar lan video sing nyata?

A: Ya mesthine, kita bisa nuduhake foto lan video produk menyang TM utawa liwat mail.





Panas Tags: Kinerja Tinggi, Lampu LED Linear LED, Produsen, Suplier, Pabrik, Simpenan, Sampel Gratis, Didamel ing China, China, Harga, Dhaptar Harga, Penawaran, CE, Garansi Rong Taun, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Akeh, Murah, Diskon , Rega murah, Mode, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.