Daya LED LED Darurat USB 36W Daya Tinggi
  • Air ProDaya LED LED Darurat USB 36W Daya Tinggi
  • Air ProDaya LED LED Darurat USB 36W Daya Tinggi
  • Air ProDaya LED LED Darurat USB 36W Daya Tinggi
  • Air ProDaya LED LED Darurat USB 36W Daya Tinggi
  • Air ProDaya LED LED Darurat USB 36W Daya Tinggi
  • Air ProDaya LED LED Darurat USB 36W Daya Tinggi

Daya LED LED Darurat USB 36W Daya Tinggi

Kita nyuplai Daya Besar 36W LED USB Bulb Solar Solar BulbCheap Target target pasar grosir uga sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Kanthi sensor Sensor sing digunakake ing Taman, berkemah. Kita nylametake bohlam Surya Darurat USB 36W Daya Tinggi pirang-pirang taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Afrika lan Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Daya LED LED Darurat USB 36W Daya Tinggi


1.Pambuka produksi

This Daya LED LED Darurat USB 36W Daya Tinggi was our freshly launched item IP44 1 years Warranty and it was made up with ABS


2.Parameter

Barang No.

Jeneng Produk

Spesifikasi

Ukuran & Packing

Pangandikan

HSG-5-36W

USB bohlam darurat 36W

LED5630 * 50 pcs

Batere baterei4800mA

Panel surya: 3.6v 3w

Sumber cahya lumens:387lm

Warni Perumahan Putih

USB Chargin wektu 6 jam

Wektu kerja4 jam

Ukuran bohlam115 * 195mm

Pcs / Werna Box

Lampu bohlam N.W / Carton:9kg

Lampu bohlam G.W / Carton:12kg

Ukuran Karton * 36.5 * 41

Dijamin1 Taun

Infomasi pengepakan panel surya

30 pcs / Kardus

Ukuran panel surya: 127 * 25 * 200mm

Ukuran kothak warna: 135 * 30 * 225mm

Ukuran Karton: 32 * 23.5 * 41.5cm

N.W / Karton: 11,72 kg

G.W / Karton: 12,32 kg


3.Daya LED LED Darurat USB 36W Daya Tinggi Products Features:

Jeneng Merek: World-Dawn

Nomer Model: WD-Solar-Bulb-36W

Baterai: 4800 mah (Ngisi daya wektu: 6, Cah, jam kerja: 4 jam)

Panel Surya: Baterai Lithium (3.6V / 3W)

LED: SMD5630 * 50PCS

Padhang tambah 30% dibandhingake karo model lawas

Ukuran: Ukuran produk115 * 195mm Panel Surya ukuran127 * 25 * 200mm

Chip LED: SMD5630

Werna: Putih


Efisiensi Cahaya Lampu (lm / w): 387LM

Layanan solusi lampu:

Desain lampu lan sirkuit, portebel.

Sumber Cahya: Energi surya

Suhu Makarya (â „ƒ): -25â„ ƒ - 65â „ƒ

Rating IP: IP44


4.Daya LED LED Darurat USB 36W Daya Tinggi Certification:

BV, CCC, ce, CQC, Star Energy, EMC, FCC, LVD, RoHS, Saa, SASO

Warranty (Taun): 2-Taun

Papan Asal: Guangdong, China


5.Daya LED LED Darurat USB 36W Daya Tinggi Packaging:

Unit Adol: Barang siji

Ukuran paket siji:

Ukuran karton Produk 60 * 36.5 * 41

Panel Surya ukuran 32 * 23.5 * 41.5cm

Bobot reged tunggal: 12kg

Tipe Paket: Kanthi kothak warna, 30 pcs / Karton


6. FAQ

P: Apa sampeyan duwe sertifikasi kaya BIS, CE RoHS lan TUV?

A:  "Yes we have certification in CE RoHS TUV and bis for Daya LED LED Darurat USB 36W Daya Tinggi and SAA UL cert only for driver  component."


P: Apa garansi lan jaminan sampeyan?

A: Kita nawakake garansi 2 taun lan yen ana masalah kualitas bakal menehi kompensasi PC kanggo PC utawa nawakake driver utawa chip gumantung karo pesanan sabanjure.


P: apa syarat pembayaran sampeyan?

A: "Kita biasane njupuk 30% minangka setoran lan saldo 70% sing dibayar sadurunge dikirim, yen pesenan cilik ing ngisor 3000USD, kudu 100% T / T kanggo dikonfirmasi."


P: Apa MOQ kanggo nggawe kustomisasi kemasan?

A: Yen sampeyan pesen 1000 pcs saben jinis, kita bakal mbantu ngatur kothak warna lan logo.


P: Kepiye wektu pangiriman sampeyan?

A: Sawetara desain sing duwe stok, istirahat kanggo conto order utawa order trial, udakara 7-10 dina, kanggo pesanan akeh, biasane wektu prduksi yaiku 30-35 dina.


P: Apa sampeyan bisa menehi pangiriman saka lawang?

A: Ya, kita bisa ngutip layanan DDP, coba tinggalake alamat sampeyan.


P: Apa aku bisa ndeleng gambar lan video sing nyata?

A: Ya mesthine, kita bisa nuduhake foto lan video produk menyang TM utawa liwat mail.





Panas Tags: Daya Besar 36W LED USB Darurat Surya, Produsen, Pemasok, Pabrik, Stok, Sampel Gratis, Digawe ing China, China, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, Garansi Rong Taun, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Akeh, Murah, Diskon, Rega murah, Mode, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.