Lampu Strip Tegangan Dhuwur

Zhongshan Chenguang Lighting Co., Ltd. didegaké ing taun 2003. Dumunung ing sisih kidul Kutha Zhongshan, Provinsi Guangdong, jejer karo kutha kuno ibukota pencahayaan. Lalu lintas wis maju banget, lan udakara mung sakjam perjalanan saka Bandara Guangzhou lan Pusat Pameran Internasional Guangzhou. Perusahaan Lampu Global-Dawn minangka pabrikan lan pemasok Lampu Voltase Tinggi China sing misuwur. Kita wis suwe nggawe Grosir Grosir. Proses pembuatan kita ditindakake kanthi peralatan otomatis, kayata soldering gelombang, solder reflow lan komponen mesin SMT. Saben proses produksi dipantau dening karyawan, lan tim kontrol kualitas bakal mriksa produk-produk World-Fajar, kayata Lampu Strip Voltase Tinggi.
Produk kami nggunakake sistem manajemen mutu standar internasional ISO9001, lan entuk 15 paten ing China, lan kabeh produk wis lulus sertifikasi CE RoHS SAA TUV. Kita fokus karo kualitas, syarat pelanggan lan sertifikat target pasar.
Pasar kita disebar ing Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa Wetan, Asia Tenggara, Afrika, Oceania, Timur Tengah, Eropa Wetan, Eropa Kulon lan papan liyane. World-Dawn nampani distributor LED saka kabeh penjuru jagad kanggo nggawe kekancan lan nindakake bisnis bebarengan. Sugeng tuku Lampu Strip Voltase Tinggi saka perusahaan kita.
View as  
 
  • Kita nyedhiyakake Lampu Strip Tegangan Tinggi 127V kanggo lampu Strip Hiasan Luar ruangan. Pasar grosir target Harga murah uga sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis lan kanggo panggunaan ruangan. Kita nyedhiyakake Lampu Strip Tegangan Tinggi 127V kanggo Dekorasi Luar Negeri pirang-pirang taun, kalebu Eropa lan Afrika lan pasar Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kita nyuplai Lampu LED Super-Adesif 6000K Double Row Lampu LED Tali Tegangan Tinggi Lampu Strip. Pasar grosir target Harga murah uga sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis lan panggunaan ruangan. Kita nyedhiyakake 6000K Lampu LED Super-Adesif Double Row. Lampu Tali LED Tegangan Dhuwur pirang-pirang taun, kalebu pasar Eropa lan Afrika lan Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kita nyuplai Lampu LED Voltase Strip SMD2835 SMD5050 LED Strip Strip Lampu Led Waterproof IP65. Target pasar grosir target uga sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis lan kanggo panggunaan ruangan. Kita nggunakake LED High Voltage Strip SMD2835 SMD5050 LED Strip IP65 Waterproof pirang-pirang taun, kalebu pasar Eropa lan Afrika ing Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

 1 
Tuku {kata kunci} saka Lighting World-Dawn sing minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} utama ing China. Produk sing digawe ing China nyedhiyakake layanan sing apik kayata sawise didol, Garansi Rong Taun. Produk duwe sertifikasi CE. Yen sampeyan pengin entuk produk murah kanthi awet, kita bisa ndhukung akeh. Produk kita ora mung nyedhiyakake conto gratis, nanging uga nyedhiyakake dhaptar rega lan kutipan. Yen aku pengin grosir, rega apa sing bakal sampeyan wenehi? Yen jumlah Grosir sampeyan akeh, kita bisa menehi rega murah. Produk adol paling anyar duwe kualitas apik lan nggawe populer karo wong sing pengin dadi komoditas modern lan modhisi. kita uga duwe produk stok sing disesuaikan. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk sing murah saka kita. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.