IP44 Sensor Waterproof Lampu Taman Taman Surya Cahaya Surya Cahaya Surya
  • Air ProIP44 Sensor Waterproof Lampu Taman Taman Surya Cahaya Surya Cahaya Surya

IP44 Sensor Waterproof Lampu Taman Taman Surya Cahaya Surya Cahaya Surya

Kami nyedhiyakake IP44 Sensor Waterproof Sensor Water Garden Solar Light Light Solar LightCheap target pasar grosir uga narik sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Produk kanthi Sensor Gerak digunakake ing Taman Jalan Pedalaman Taman. Kita nyedhiyakake IP65 Sensor Waterproof Taman Taman Surya Cahaya Lampu Solar pirang-pirang taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Afrika lan Asia. Sugeng rawuh kanggo tuku Sensor Waterproof IP44 Lampu Taman Surya Cahaya Surya saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan diwales sajrone 24 jam.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

IP44 Sensor Waterproof Lampu Taman Taman Surya Cahaya Surya Cahaya Surya


1.Pambuka Produk

This IP44 Sensor Waterproof Lampu Taman Taman Surya Cahaya Surya Cahaya Surya is our freshly launched item IP44 waterproof with 3 years Warranty.It is make up with Aluminium + tempered glass.


2.Parameter

Barang No. Jeneng Produk Gambar Spesifikasi Ukuran & Packing Mode Kerja Pangandikan
HSG-T19

Sensor Surya

tembok Lampu

Lampu LED0.2W * 33PCS
Batere:1200MAH
Panel Surya5.5v 0.65w
Lumens: 85LM
Waterproofï .šIP 44
Metode Sensor kanggo Sensor PIR
Ngisi daya Wektu6-8 jam kanthi suryo srengenge sing padhang
Jam NggarapSensor 150 kali
Bahan Perumahan AB¼šABS + panel surya polycrystalline
Suhu Bisa -25â „ƒ nganti 65â„ ƒ
Ukuran Produk 119 * 101 * 54mm
Ukuran Carton:54.5 * 50 * 29.5cm
Pcs / Kothak Warna:1 Pcs / Kothak Werna
Pcs / Cithakan 100PCS / CTN
Paket: kothak warna njero + karton njaba netral
N.W / Ctn:16 KGS
G.W / Ctn: 21,3 KGS
Sensor PIR (Fungsi 4 Mode):
1. Ngisi daya awan, kerja bengi
2. Wong dadi padhang, wong bakal surem
3. Wong katon padhang, wong bakal mati
4. Wong marai peringatan SOS, wong-wong padha mati



3.IP44 Sensor Waterproof Lampu Taman Taman Surya Cahaya Surya Cahaya SuryaProducts Features:

Jeneng Merek: World-Dawn

Nomer Model: HSG-T19


Sensor PIR (Fungsi 4 Mode):

1. Ngisi daya awan, kerja bengi

2. Wong dadi padhang, wong bakal surem

3. Wong katon padhang, wong bakal mati

4. Wong marai peringatan SOS, wong-wong padha mati


Lampu LED0.2W * 33PCS

Batere:1200MAH

Panel Surya5.5v 0.65w

Lumen: 85LM

Waterproofï .šIP 44

Metode Sensor kanggo Sensor PIR

Ngisi daya Wektu6-8 jam kanthi suryo srengenge sing padhang

Jam NggarapSensor 150 kali

Bahan Perumahan AB¼šABS + panel surya polycrystalline

Suhu Bisa -25â „ƒ nganti 65â„ ƒ

Rating IP: IP44


4. Sertifikasi:

BV, CCC, CE, CQC, Star Energy, EMC, FCC, LVD, ROHS, Saa, SASO

Warranty (Taun): 2-Taun

Papan Asal: Guangdong, China


5. Cathetan Instalasi


6. Aplikasi


7. Grafik aliran terpadu


8. Paket & Pangiriman

Unit Adol: Barang siji

Ukuran paket siji: 119 * 101 * 54mm

Bobot reged tunggal: 0,2 kg

Tipe Paket: kothak warna njero + karton njaba netral

Wektu Utama:

Jumlahe

(Potongan)

1 - 100

101 - 500

501 - 3000

> 3000

Est. Wektu (dina)

10

15

20

Kanggo dirembug



9. FAQ

P: Apa sampeyan duwe sertifikasi kaya BIS, CE ROHS lan TUV?

A:  "Yes we have certification in CE ROHS TUV and bis for IP44 Sensor Waterproof Lampu Taman Taman Surya Cahaya Surya Cahaya Surya and SAA UL cert only for driver  component."


P: Apa garansi lan jaminan sampeyan?

A: Kita nawakake garansi 2 taun lan yen ana masalah kualitas sing bakal menehi ganti rugi utawa penawaran driver utawa chip anyar, bakal dikirim kanthi pesenan sabanjure.


P: apa syarat pembayaran sampeyan?

A: "Kita biasane njupuk 30% minangka setoran lan saldo 70% sing dibayar sadurunge dikirim, yen pesenan cilik ing ngisor 3000USD, kudu 100% T / T kanggo dikonfirmasi."


P: Apa MOQ kanggo nggawe kustomisasi kemasan?

A: Yen sampeyan pesen 1000 pcs saben jinis, kita bakal mbantu ngatur kothak warna lan logo.


P: Kepiye wektu pangiriman sampeyan?

A: Sawetara desain sing duwe stok, istirahat kanggo conto order utawa order trial, butuh udakara 7-10 dina, kanggo pesanan akeh, biasane wektu produksi yaiku 30-35 dina.


P: Apa sampeyan bisa menehi pangiriman saka lawang?

A: Ya, kita bisa ngutip layanan DDP, coba tinggalake alamat sampeyan.


P: Apa aku bisa ndeleng gambar lan video sing nyata?

A: Ya mesthine, kita bisa nuduhake foto lan video produk menyang TM utawa liwat mail.





Panas Tags: IP44 Sensor Tahan Air Taman Surya Cahaya Lampu Cahaya Surya, Produsen, Pemasok, Pabrik, Stok, Sampel Gratis, Digawe ing China, China, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, Garansi Rong Taun, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Akeh, Murah, Diskon, Rega murah, Mode, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.