Lampu Sorot LED Keamanan Solar IP65
  • Air ProLampu Sorot LED Keamanan Solar IP65
  • Air ProLampu Sorot LED Keamanan Solar IP65
  • Air ProLampu Sorot LED Keamanan Solar IP65
  • Air ProLampu Sorot LED Keamanan Solar IP65
  • Air ProLampu Sorot LED Keamanan Solar IP65
  • Air ProLampu Sorot LED Keamanan Solar IP65

Lampu Sorot LED Keamanan Solar IP65

Kami nyuplai Lampu Sorot LED Keamanan Surya IP65. Target pasar Harga murah uga sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Kanthi sensor Sensor sing digunakake ing Taman, omah, kemah. Kita nyengkuyung Lampu Sorot LED IP65 Luar Ruangan pirang-pirang taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Afrika lan Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Lampu Sorot LED Keamanan Solar IP65


1.Lampu Sorot LED Keamanan Solar IP65 Product Introduction

This Lampu Sorot LED Keamanan Solar IP65 is our freshly launched item IP65 waterproof, 2 years Warranty.It is made up with Aluminum+Glass.


2.Parameter

Barang No. Batere Panel Surya Polycrystalline Lampu & Aksesoris Fungsi Packing (cm)
WD-Solar-Fld-A-50W-5000MA 3.2V 5000MA Bingkai Aluminium Panel Solar ¼š6W / 6V
Ukuran Panel Surya:265 * 175 * 17mm
Ukuran Cahya: 21 * 17.5 * 5cm
Quantity Chipïpcsš81 pcs LG SMD3030
Kabel anti banyu aksesori:3M, wadhah jinis U, kontroler, sekrup
Kontrol Cahya + Kontrol Jarak Jauh Kothak warna sak set: 27,2 * 8 * 18,5 cm
Outer Box¼¼4343 * 28 * 39 cm (10 pcs / ctn)
WD-Solar-Fld-A-50W-6000MA 3.2V 6000MA Bingkai Aluminium Panel Solar¼¼š10W / 6V
Ukuran Panel Surya:335 * 250 * 18mm
Quantity Chipïpcsš81 pcs LG SMD3030
Kabel anti banyu aksesori:5M, wadhah jinis U, kontroler, sekrup
Kontrol Cahya + Kontrol Jarak Jauh Kothak cahya: 19 * 7 * 23 cm
Outer Box:47 * 37 * 40 cm (20 pcs / ctn)
Kothak Panel Surya: 35 * 28 * 3 cm
Outer Box:44 * 34 * 38 cm(10 pcs / ctnï¼ ‰
WD-Solar-Fld-A-100W 3.2V 15000MA Panel Surya:6V 15W
Ukuran Panel Surya:350 * 350 * 18mm
Ukuran Cahya: 25.5 * 20 * 5cm
Quantity Chip144 pcs LG SMD3030
Kabel anti banyu aksesori:5M, wadhah jinis U, kontroler, sekrup
Kontrol Cahya + Kontrol Jarak Jauh Kothak cahya¼¼š27.8 * 6.5 * 21 cm
Carton njaba5.5 * 28 * 44 cm
Kothak Panel Surya: 37 * 3 * 43 cm
Boxing njaba44 * 34 * 38 cm
WD-Solar-Fld-A-200W 3.2V 20000MA Panel Surya: 6V 20W
Ukuran Panel Surya:420 * 370 * 18mm
Quantity Chip:216pcs LG SMD3030
Kabel anti banyu aksesori:5M, wadhah jinis U, kontroler, sekrup
Kontrol Cahya + Kontrol Jarak Jauh Kothak cahya:32.8 * 6.5 * 26.5 cm
Carton njaba5.5 * 34 * 55 cm
Kothak Panel Surya:37 * 3 * 47 cm
Outer Box:38 * 34 * 48.5 cm
WD-Solar-Fld-A-300W 3.2V 30000MA Panel Surya: 6V 30W
Ukuran Panel Surya ¼¼š630 * 250 * 25mm
Ukuran Cahya: 31 * 25.5 * 5cm
Quantity Chip:216pcs LG SMD3030
Kabel anti banyu aksesori:5M, wadhah jinis U, kontroler, sekrup
Kontrol Cahya + Kontrol Jarak Jauh Kothak cahya:32.8 * 6.5 * 26.5 cm
Carton njaba5.5 * 34 * 55 cm
Kothak Panel Suryaï *š65 * 27 * 3,5 cm
Outer Box:6565 * 18 * 38 cm(5pcs / ctnï¼ ‰
WD-Solar-Fld-A-400W 3.2V 40000MA Panel Surya: 6V 40W
Ukuran Panel Surya ¼¼š670 * 445 * 25mm
Ukuran Cahya: 37 * 31 * 6.5cm
Quantity Chip:432pcs LG SMD3030
Kabel anti banyu aksesori:5M, wadhah jinis U, kontroler, sekrup
Kontrol Cahya + Kontrol Jarak Jauh Kothak cahya:40 * 32 * 8 cm
Karton Luar 35 * 35 * 42 * 42 cm (5 pcs / ctn)
Kothak Panel Suryaï45š45.3 * 3.8 * 69 cm
Outer Box:70 * 17 * 47 cm (5 pcs / ctn)
WD-Solar-Fld-A-500W 3.2V 50000MA Panel Surya:6V 50W
Ukuran Panel Surya ¼¼š670 * 540 * 30mm
Ukuran Cahya: 37 * 31 * 6.5cm
Quantity Chip:432pcs LG SMD3030
Kabel anti banyu aksesori:5M, wadhah jinis U, kontroler, sekrup
Kontrol Cahya + Kontrol Jarak Jauh Kothak cahya:40 * 32 * 8 cm
Carton njaba¼ * 35 * 42 cm
Kothak Panel Suryaï *š69 * 55 * 4,5 cm
Outer Box:72 * 57 * 25 cm

1. 2 taun garansi

2. MOQ: 20 pcs

3. Paket netral

4. Paket ngatur MOQ: 500 pcs

5. Wektu kiriman 10-15 dina sawise mbayar.


3.Lampu Sorot LED Keamanan Solar IP65 Fitur Produk:

Jeneng Merek: World-Dawn

Nomer Model: WD-SolBr-Fld-B-500W

-kontrol cahya
--Motion sensor (padhang kanggo sapa wae, 20% padhang ora ana) +
- Kontrol Remote
--3 / 5/8 cahya wektu

- Mode cahya lengkap

--simsung cahya

Wektu Pencahayaan: 10h


Tegangan Input (V): 6V
Bahan: Aluminium + Kaca
Bahan panel surya: Bingkai Aluminium
Rating IP: IP65
Sumber Cahya: LED SMD3030
Quantity Chip: 665 PCS
Batere: 3.2V 50000MA
Ukuran Panel Surya: 670 * 540 * 30mm
Ukuran Cahya: 37 * 31 * 6.5cm


Aksesoris: Kabel anti banyu 5M, wadhah jinis U, kontroler, sekrup
Suhu Makarya (ºC): -20-60
Suhu Warna: Putih adhem

Warranty (Taun): 2-Taun
Papan Asal: Guangdong, China


4.Lampu Sorot LED Keamanan Solar IP65 Packaging & Delivery

Unit Adol: Barang siji

Carton njaba¼ * 35 * 42 cm

Kothak Panel Suryaï *š69 * 55 * 4,5 cm

Wektu kiriman 10-15 dina sawise mbayar.


5. FAQ

P: Apa sampeyan duwe sertifikasi kaya BIS, CE RoHS lan TUV?

A:  "Yes we have certification in CE RoHS TUV and bis for Lampu Sorot LED Keamanan Solar IP65 and SAA UL cert only for driver  component."


P: Apa garansi lan jaminan sampeyan?

A: Kita nawakake garansi 2 taun lan yen ana masalah kualitas bakal menehi kompensasi PC kanggo PC utawa nawakake driver utawa chip gumantung karo pesanan sabanjure.


P: apa syarat pembayaran sampeyan?

A: "Kita biasane njupuk 30% minangka setoran lan saldo 70% sing dibayar sadurunge dikirim, yen pesenan cilik ing ngisor 3000USD, kudu 100% T / T kanggo dikonfirmasi."


P: Apa MOQ kanggo nggawe kustomisasi kemasan?

A: Yen sampeyan pesen 1000 pcs saben jinis, kita bakal mbantu ngatur kothak warna lan logo.


P: Kepiye wektu pangiriman sampeyan?

A: Sawetara desain sing duwe stok, istirahat kanggo conto order utawa order trial, butuh udakara 7-10 dina, kanggo pesanan akeh, biasane wektu produksi yaiku 30-35 dina.


P: Apa sampeyan bisa menehi pangiriman saka lawang?

A: Ya, kita bisa ngutip layanan DDP, coba tinggalake alamat sampeyan.


P: Apa aku bisa ndeleng gambar lan video sing nyata?

A: Ya mesthine, kita bisa nuduhake foto lan video produk menyang TM utawa liwat mail.





Panas Tags: Lampu Sorot LED Keamanan Solar IP65, Produsen, Pemasok, Pabrik, Stok, Sampel Gratis, Digawe ing China, China, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, CE, Garansi Rong Taun, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Akeh, Murah, Diskon, Rega murah, Mode, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.