Lampu Sorot LED

Zhongshan Chenguang Lighting Co., Ltd. didegaké ing taun 2003. Dumunung ing sisih kidul Kutha Zhongshan, Provinsi Guangdong, jejer karo kutha kuno ibukota pencahayaan. Lalu lintas wis maju banget, lan udakara mung sakjam perjalanan saka Bandara Guangzhou lan Pusat Pameran Internasional Guangzhou. Perusahaan Lighting World-Dawn minangka pabrikan lan supplier Downlight LED China sing misuwur. Kita wis suwe nggawe Grosir Grosir. Proses pembuatan kita ditindakake kanthi peralatan otomatis, kayata soldering gelombang, solder reflow lan komponen mesin SMT. Saben proses produksi dipantau dening karyawan, lan tim kontrol kualitas bakal mriksa produk-produk World-Dawn, kayata LED Downlight.
Produk kami nggunakake sistem manajemen mutu standar internasional ISO9001, lan entuk 15 paten ing China, lan kabeh produk wis lulus sertifikasi CE RoHS SAA TUV. Kita fokus karo kualitas, syarat pelanggan lan sertifikat target pasar.
Pasar kita disebar ing Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa Wetan, Asia Tenggara, Afrika, Oceania, Timur Tengah, Eropa Wetan, Eropa Kulon lan papan liyane. World-Dawn nampani distributor LED saka kabeh penjuru jagad kanggo nggawe kekancan lan nindakake bisnis bebarengan. Sugeng tuku LED Downlight saka perusahaan kita.
View as  
 
  • Kami nyuplai Downlight Linear Downlight Kinerja LED Reses Kinerja Tinggi, uga sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Kanthi sensor Sensor digunakake ing Lighting Ngarep & Lampu Komersial, Hotel, Warung Kopi, Pusat Perbelanjaan, Galeri, Museum, lan liya-liyane. Kita mbudidaya Downlight Linear LED sing Kinerja Tinggi pirang-pirang taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Afrika lan Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kita nyediakake Lampu Langit-langit Downlight COB Indoor. Pasar Grosir target rega murah uga sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Kanthi sensor Sensor digunakake ing Lighting Home & Lighting Komersial, Hotel, Warung Kopi, Pusat Perbelanjaan, Galeri, Museum, lsp. Kita akeh banget nggunakake Ceiling Ceiling Downlight COB Indoor ing pirang-pirang taun, kalebu pasar Eropa lan Afrika lan Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kami nyuplai 12W 24W Lighting Indoor COB LED Down Light. Target pasar Grosir rega uga sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Kanthi sensor Sensor digunakake ing Lighting Home & Lighting Komersial, Hotel, Warung Kopi, Pusat Perbelanjaan, Galeri, Museum, lan liya-liyane. Kita nggunakake lampu LED COB 12W 24W sing Bisa Dipanjangake pirang-pirang taun suwene, nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Afrika lan Asia . Sugeng rawuh ing Lampu Cahaya LED 12W 24W Extendedable COB LED Down Light saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan diwales sajrone 24 jam.

  • Kami nyuplai Lampu Sorot COB 12W 24W Recessed Downable Light Down. Target pasar Grosir rega uga sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Kanthi sensor Sensor digunakake ing Lighting Home & Lighting Komersial, Hotel, Warung Kopi, Pusat Perbelanjaan, Galeri, Museum, lan liya-liyane. Kita nggunakake Lampu Sorot COB 12W 24W sing Ditambah Lampu LED sing Bisa Dipanjangake pirang-pirang taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Afrika lan Asia . Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kita nyuplai Downlight SMD Ceiling Sopir Driver. Pasar Grosir target rega murah uga narik sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Pengemudi Ceiling Ceiling SMD Downlight kanggo ruang pamer, rega kantor sing nyenengake ing omah. Kita mbuwangake Ceiling Ceiling SMD Driver pirang-pirang taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Afrika lan Asia. Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi SMD Langit-langit Terkemudi Lampu sorot

  • Kita nyuplai Lampu Sor-Lampu LED 3W 5W 7W Cilik sing Cendhake ing Indoor. Target pasar Harga murah uga narik sawetara proyek kontrak sing nggunakake bisnis. Kita mbudidaya 3W 5W 7W Lampu Langit-langit LED Cahya njero ruangan njero ruangan sing recessed pirang-pirang taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Afrika lan Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China. Sampeyan bisa yakin bakal tuku Lampu Langit-langit 3W 5W 7W Lampu LED njero ruangan sing Ditambah saka pabrik lan bakal menehi layanan jual paling apik lan pangiriman sing tepat wektu.

Tuku {kata kunci} saka Lighting World-Dawn sing minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} utama ing China. Produk sing digawe ing China nyedhiyakake layanan sing apik kayata sawise didol, Garansi Rong Taun. Produk duwe sertifikasi CE. Yen sampeyan pengin entuk produk murah kanthi awet, kita bisa ndhukung akeh. Produk kita ora mung nyedhiyakake conto gratis, nanging uga nyedhiyakake dhaptar rega lan kutipan. Yen aku pengin grosir, rega apa sing bakal sampeyan wenehi? Yen jumlah Grosir sampeyan akeh, kita bisa menehi rega murah. Produk adol paling anyar duwe kualitas apik lan nggawe populer karo wong sing pengin dadi komoditas modern lan modhisi. kita uga duwe produk stok sing disesuaikan. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk sing murah saka kita. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.