Lampu Sorot LED

Zhongshan Chenguang Lighting Co., Ltd. didegaké ing taun 2003. Dumunung ing sisih kidul Kutha Zhongshan, Provinsi Guangdong, jejer karo kutha kuno ibukota pencahayaan. Lalu lintas wis maju banget, lan udakara mung sakjam perjalanan saka Bandara Guangzhou lan Pusat Pameran Internasional Guangzhou. Perusahaan Lighting World-Dawn minangka pabrikan lan pemasok Floodlight LED China sing kondhang. Kita wis suwe nggawe Grosir Grosir. Proses pembuatan kita ditindakake kanthi peralatan otomatis, kayata soldering gelombang, solder reflow lan komponen mesin SMT. Saben proses produksi dipantau dening karyawan, lan tim kontrol kualitas bakal mriksa produk-produk World-Fajar, kayata LED Floodlight.
Produk kami nggunakake sistem manajemen mutu standar internasional ISO9001, lan entuk 15 paten ing China, lan kabeh produk wis lulus sertifikasi CE RoHS SAA TUV. Kita fokus karo kualitas, syarat pelanggan lan sertifikat target pasar.
Pasar kita disebar ing Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa Wetan, Asia Tenggara, Afrika, Oceania, Timur Tengah, Eropa Wetan, Eropa Kulon lan papan liyane. World-Dawn nampani distributor LED saka kabeh penjuru jagad kanggo nggawe kekancan lan nindakake bisnis bebarengan. Sugeng tuku LED Floodlight saka perusahaan kita.
View as  
 
  • Kita nyuplai IP65 Kamping Fishing Campuran LED Banjir LED Terintegrasi Kabeh Ing Siji Lampu Banjir Surya. Target pasar grosir murah uga sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Kanthi sensor Sensor sing digunakake ing Taman, Kamping, Cocog kanggo njaba ruangan. Kita nyengkuyung Lampu LED Banjir Terpadu Solar Portable IP65 pirang-pirang taun, kalebu pasar Eropa lan Afrika lan Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kami nyuplai Lampu Sorot LED Keamanan Surya IP65. Target pasar Harga murah uga sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Kanthi sensor Sensor sing digunakake ing Taman, omah, kemah. Kita nyengkuyung Lampu Sorot LED IP65 Luar Ruangan pirang-pirang taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Afrika lan Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kita nyuplai Long Discharge Time Kapasitas Dhuwur Portabel Lampu Banjir Surya Kabeh ing Siji Lampu Banjir Surya. Target pasar Grosir rega uga sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Kanthi sensor Sensor digunakake ing Taman, Kamping, Cocog kanggo kabeh ruangan. Kita nyedhiyakake kanggo Long Discharge Time Kapasitas Dhuwur Portabel Lampu LED Banjir Surya pirang-pirang taun, sing nyakup sebagian besar pasar Eropa lan Afrika lan Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

 1 
Tuku {kata kunci} saka Lighting World-Dawn sing minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} utama ing China. Produk sing digawe ing China nyedhiyakake layanan sing apik kayata sawise didol, Garansi Rong Taun. Produk duwe sertifikasi CE. Yen sampeyan pengin entuk produk murah kanthi awet, kita bisa ndhukung akeh. Produk kita ora mung nyedhiyakake conto gratis, nanging uga nyedhiyakake dhaptar rega lan kutipan. Yen aku pengin grosir, rega apa sing bakal sampeyan wenehi? Yen jumlah Grosir sampeyan akeh, kita bisa menehi rega murah. Produk adol paling anyar duwe kualitas apik lan nggawe populer karo wong sing pengin dadi komoditas modern lan modhisi. kita uga duwe produk stok sing disesuaikan. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk sing murah saka kita. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.