Lampu Taman LED

Zhongshan Chenguang Lighting Co., Ltd. didegaké ing taun 2003. Dumunung ing sisih kidul Kutha Zhongshan, Provinsi Guangdong, jejer karo kutha kuno ibukota pencahayaan. Lalu lintas wis maju banget, lan udakara mung sakjam perjalanan saka Bandara Guangzhou lan Pusat Pameran Internasional Guangzhou. Perusahaan Lighting World-Dawn minangka produsen lan pemasok Lampu Taman LED sing misuwur. Kita wis suwe nggawe Grosir Grosir. Proses pembuatan kita ditindakake kanthi peralatan otomatis, kayata soldering gelombang, solder reflow lan komponen mesin SMT. Saben proses produksi dipantau dening karyawan, lan tim kontrol kualitas bakal mriksa produk-produk World-Fajar, kayata Lampu Taman LED.
Produk kami nggunakake sistem manajemen mutu standar internasional ISO9001, lan entuk 15 paten ing China, lan kabeh produk wis lulus sertifikasi CE RoHS SAA TUV. Kita fokus karo kualitas, syarat pelanggan lan sertifikat target pasar.
Pasar kita disebar ing Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa Wetan, Asia Tenggara, Afrika, Oceania, Timur Tengah, Eropa Wetan, Eropa Kulon lan papan liyane. World-Dawn nampani distributor LED saka kabeh penjuru jagad kanggo nggawe kekancan lan nindakake bisnis bebarengan. Sugeng tuku LED Garden Light saka perusahaan kita.
View as  
 
  • Kami nyuplai Lampu Taman Sensor Luar Ruangan LED 11W. Pasar Grosir target rega murah uga narik sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Produk kami nganggo sensor Sensor sing digunakake ing Taman Jalan Pedesaan. Kita nggunakake LED Taman Lampu LED Sensor Luar Ruangan 11W pirang-pirang taun suwene, ing saindenging Eropa lan pasar Afrika lan Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China. Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi Lampu Taman Sensor Luar Ruangan LED 11W. Lan kita bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman tepat waktu.

  • Kami nyedhiyakake Sensor Gerak Surya Waterproof LED 10W LED Luar Ruangan. Pasar grosir target Harga murah uga narik sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Kita nyedhiyakake kanggo Lampu LED Sensor Gerak Tahan Air Nirkabel Luar Ruangan pirang-pirang taun, kalebu ing saindenging Eropa lan Afrika lan Pasar Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China. Sugeng Rawuh tuku Lampu Taman Sensor Solar Waterproof LED Wireless 10W saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan diwales sajrone 24 jam.

 1 
Tuku {kata kunci} saka Lighting World-Dawn sing minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} utama ing China. Produk sing digawe ing China nyedhiyakake layanan sing apik kayata sawise didol, Garansi Rong Taun. Produk duwe sertifikasi CE. Yen sampeyan pengin entuk produk murah kanthi awet, kita bisa ndhukung akeh. Produk kita ora mung nyedhiyakake conto gratis, nanging uga nyedhiyakake dhaptar rega lan kutipan. Yen aku pengin grosir, rega apa sing bakal sampeyan wenehi? Yen jumlah Grosir sampeyan akeh, kita bisa menehi rega murah. Produk adol paling anyar duwe kualitas apik lan nggawe populer karo wong sing pengin dadi komoditas modern lan modhisi. kita uga duwe produk stok sing disesuaikan. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk sing murah saka kita. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.