Lampu Gantung Linear LED

Zhongshan Chenguang Lighting Co., Ltd. didegaké ing taun 2003. Dumunung ing sisih kidul Kutha Zhongshan, Provinsi Guangdong, jejer karo kutha kuno ibukota pencahayaan. Lalu lintas wis maju banget, lan udakara mung sakjam perjalanan saka Bandara Guangzhou lan Pusat Pameran Internasional Guangzhou. Perusahaan Lampu Global-Dawn minangka pabrikan lan pemasok LED Linear Chandelier China. Kita wis suwe nggawe Grosir Grosir. Proses pembuatan kita ditindakake kanthi peralatan otomatis, kayata soldering gelombang, solder reflow lan komponen mesin SMT. Saben proses produksi dipantau dening karyawan, lan tim kontrol kualitas bakal mriksa produk-produk World-Dawn, kayata LED Linear Chandelier.
Produk kami nggunakake sistem manajemen mutu standar internasional ISO9001, lan entuk 15 paten ing China, lan kabeh produk wis lulus sertifikasi CE RoHS SAA TUV. Kita fokus karo kualitas, syarat pelanggan lan sertifikat target pasar.
Pasar kita disebar ing Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa Wetan, Asia Tenggara, Afrika, Oceania, Timur Tengah, Eropa Wetan, Eropa Kulon lan papan liyane. World-Dawn nampani distributor LED saka kabeh penjuru jagad kanggo nggawe kekancan lan nindakake bisnis bebarengan. Sugeng tuku LED Linear Chandelier saka perusahaan kita.
View as  
 
  • Kita nyuplai seri Light Office 120 Derajat LED Linear Chandelier cahya Harga murah target pasar grosir uga sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Kanthi sensor Sensor digunakake ing kantor, kelas, hotel, restoran. Kita nyedhiyakake seri Office Light 120 Derajat Lampu Linear LED selama bertahun-tahun, sing nyakup sebagian besar pasar Eropa lan Afrika lan Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kita nyuplai Lampu Perpustakaan Linear LED Lampu Gantung Chandelier. Harga Grosir target pasar grosir uga sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Kanthi sensor Sensor digunakake ing kantor, kelas, hotel, restoran. Kita mbudidaya kanggo Lampu Perpustakaan Linear LED Lampu Gantung Chandelier sing Ditunda pirang-pirang taun, kalebu pasar Eropa lan Afrika lan Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kita nyuplai 1200mm 18W 24W 36W Shops Office LED Linear Chandelier Light. Harga murah target pasar grosir uga sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Sensor gerakan digunakake ing kantor, kelas, hotel, restoran. Kita nggunakake 1200mm 18W 24W 36W Toko LED Linear Chandelier Light pirang-pirang taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Afrika lan Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kita nyuplai Lampu Tube Office PBT Langsing Ringan Lampu Chandelier Linear. Pasar Grosir target target uga sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Kanthi sensor Sensor digunakake ing kantor, kelas, hotel, restoran. Kita nyedhiyakake kanggo Lampu Tube Linear Lampu Material BLT Slim Tube pirang-pirang taun, sing nyakup sebagian besar pasar Eropa lan Afrika lan Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kami nyuplai lampu LED Lampu Linear Pendant Linear 1200mm. Pasar grosir target Harga murah uga sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Kanthi sensor Sensor digunakake ing kantor, kelas, hotel, restoran. Kita nyedhiyakake lampu LED Lampu Linear Liontin 1200mm bertahun-tahun, nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Afrika lan Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kita nyuplai 600mm 1200mm 10W 18W PBT LED Linear Chandelier lampu Harga murah target pasar grosir uga sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Gerakan Sensor digunakake ing kantor, kelas, hotel, restoran. Kita nyipta lampu LED Linear 600mm 1200mm 10W 18W pirang-pirang taun, kalebu pasar Eropa lan Afrika lan Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

 1 
Tuku {kata kunci} saka Lighting World-Dawn sing minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} utama ing China. Produk sing digawe ing China nyedhiyakake layanan sing apik kayata sawise didol, Garansi Rong Taun. Produk duwe sertifikasi CE. Yen sampeyan pengin entuk produk murah kanthi awet, kita bisa ndhukung akeh. Produk kita ora mung nyedhiyakake conto gratis, nanging uga nyedhiyakake dhaptar rega lan kutipan. Yen aku pengin grosir, rega apa sing bakal sampeyan wenehi? Yen jumlah Grosir sampeyan akeh, kita bisa menehi rega murah. Produk adol paling anyar duwe kualitas apik lan nggawe populer karo wong sing pengin dadi komoditas modern lan modhisi. kita uga duwe produk stok sing disesuaikan. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk sing murah saka kita. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.