Lampu Panel LED

Zhongshan Chenguang Lighting Co., Ltd. didegaké ing taun 2003. Dumunung ing sisih kidul Kutha Zhongshan, Provinsi Guangdong, jejer karo kutha kuno ibukota pencahayaan. Lalu lintas wis maju banget, lan udakara mung sakjam perjalanan saka Bandara Guangzhou lan Pusat Pameran Internasional Guangzhou. Perusahaan Lighting World-Dawn minangka produsen lan pemasok Lampu LED China sing misuwur. Kita wis suwe nggawe Grosir Grosir. Proses pembuatan kita ditindakake kanthi peralatan otomatis, kayata soldering gelombang, solder reflow lan komponen mesin SMT. Saben proses produksi dipantau dening karyawan, lan tim kontrol kualitas bakal mriksa produk-produk World-Fajar, kayata Lampu Panel LED.
Produk kami nggunakake sistem manajemen mutu standar internasional ISO9001, lan entuk 15 paten ing China, lan kabeh produk wis lulus sertifikasi CE RoHS SAA TUV. Kita fokus karo kualitas, syarat pelanggan lan sertifikat target pasar.
Pasar kita disebar ing Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa Wetan, Asia Tenggara, Afrika, Oceania, Timur Tengah, Eropa Wetan, Eropa Kulon lan papan liyane. World-Dawn nampani distributor LED saka kabeh penjuru jagad kanggo nggawe kekancan lan nindakake bisnis bebarengan. Sugeng tuku Lampu Panel LED saka perusahaan kita.
View as  
 
  • Kita nyuplai Lampu Panel Ceiling LED PBT Material Ultra Slim Recessed. Pasar Grosir target rega murah uga narik sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Lampu Panel LED minangka pengganti sing cocog kanggo perlengkapan gril fluorescent tradisional. Lampu Panel LED Gaya Indikator Pbt Lampu LED njero ruangan bisa dipasang ing plafon, lan bisa dipasang ing permukaan miturut kebutuhan ruang sampeyan. Kita nyiptaake Lampu Panel Langit-langit LED Plt Material Ultra Slim, pirang-pirang taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Afrika lan Asia. Sugeng rawuh pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerja sama karo kita supaya bisa nggawe masa depan sing luwih apik!

  • Kami nyuplai target Panel Grosir Push Frameless CCT Lan Pull Adjustable, uga sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Kanthi sensor Sensor digunakake ing Lighting Home & Lighting Komersial, Hotel, Warung Kopi, Pusat Perbelanjaan, Galeri, Museum, lsp... Kita mbudidaya kanggo Panel Tanpa Pigura Tanpa Bingkai dan Tarik Adjustable bertahun-tahun, sing nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Afrika lan Asia . Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China ......

  • Kami nyedhiyakake 18W 24W PBT Ukuran Backlight Dob LED Light Panel. Target pasar grosir murah uga sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Lampu Panel LED minangka pengganti sing cocog kanggo perlengkapan gril neon tradisional. Lampu Panel LED Gaya Indikator Pbt bisa dipasang ing plafon, lan bisa dipasang ing permukaan miturut kebutuhan ruang sampeyan. Minangka panel LED Dob Ukuran Besar 18W 24W PBT Pabrik cahya, sampeyan bisa yakin bisa tuku Lampu Panel Dob LED 18W 24W Ukuran Cilik saka pabrik, lan bakal menehi layanan jual paling apik lan pangiriman sing tepat wektu.

  • Kami nyuplai Lampu Panel Daya Lampu Indoor Gaya Ekonomi PBT. Pasar grosir target Harga murah uga narik sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Lampu Panel LED minangka pengganti sing cocog kanggo lampu gril fluorescent tradisional. Lampu Panel LED Gaya Indikator PBT bisa dipasang ing plafon, lan bisa dipasang ing permukaan miturut kebutuhan ruang sampeyan. Kita nggunakake Lampu Panel LED Indoor Gaya Ekonomi PBT pirang-pirang taun, kalebu pasar Eropa lan Afrika lan Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

 1 
Tuku {kata kunci} saka Lighting World-Dawn sing minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} utama ing China. Produk sing digawe ing China nyedhiyakake layanan sing apik kayata sawise didol, Garansi Rong Taun. Produk duwe sertifikasi CE. Yen sampeyan pengin entuk produk murah kanthi awet, kita bisa ndhukung akeh. Produk kita ora mung nyedhiyakake conto gratis, nanging uga nyedhiyakake dhaptar rega lan kutipan. Yen aku pengin grosir, rega apa sing bakal sampeyan wenehi? Yen jumlah Grosir sampeyan akeh, kita bisa menehi rega murah. Produk adol paling anyar duwe kualitas apik lan nggawe populer karo wong sing pengin dadi komoditas modern lan modhisi. kita uga duwe produk stok sing disesuaikan. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk sing murah saka kita. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.