Lampu Tombol Lampu LED Lampu Taman Lampu Surya
  • Air ProLampu Tombol Lampu LED Lampu Taman Lampu Surya
  • Air ProLampu Tombol Lampu LED Lampu Taman Lampu Surya
  • Air ProLampu Tombol Lampu LED Lampu Taman Lampu Surya
  • Air ProLampu Tombol Lampu LED Lampu Taman Lampu Surya
  • Air ProLampu Tombol Lampu LED Lampu Taman Lampu Surya
  • Air ProLampu Tombol Lampu LED Lampu Taman Lampu Surya
  • Air ProLampu Tombol Lampu LED Lampu Taman Lampu Surya
  • Air ProLampu Tombol Lampu LED Lampu Taman Lampu Surya

Lampu Tombol Lampu LED Lampu Taman Lampu Surya

Kita nyediakake Kontrol Lampu Tombol Lampu LED Lampu Taman Surya. Pasar grosir target Harga murah uga sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Kanthi sensor Sensor nggunakake ing Taman dalan Pedalaman Taman. Kita nyedhiyakake kontrol Lampu Tombol Lampu LED Lampu Taman Surya pirang-pirang taun suwene, nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Afrika lan Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Lampu Tombol Lampu LED Lampu Taman Lampu Surya


1.Pambuka Produk

This Lampu Tombol Lampu LED Lampu Taman Lampu Surya is our freshly launched item , 2 years Warranty.


2.Parameter

barang No. Foto Batere Panel Surya Lampu Kekuwatan Materi Kelas IP Fungsi & Fitur pengepakan
WD-Solar-LR-WL10W Batere: 3.7V 4000MA;Charging time: 6H
Wektu ngeculake: 15H
Panel surya: 3 watt / 6V aluminium bingkai panel surya ukuran: 17.5 * 9cm Ukuran awak lamp: 24 * 27 * 22 cm
Jumlah LED: SMD3030 72 pcs
Lumens: 180 lm / W
10W Bahan cangkang: ABS NW: 0,85kg IP65 Kontrol cahya + mode setelan tombol
Mode 1: Lampu murup kaping 1, wong teka kanthi padhang, wong dadi padhang 20%
Mode 2: Lampu murup kaping 2, wong teka kanthi padhang, wong lunga, mateni
Mode 3: Tansah kerja ing wayah wengi, padhang 20%
Kothak batin warna: 22.7 * 13.5 * 25 cm Karton: 67.5 * 45.5 * 25 cm (10 PCS ing kasus)
WD-Solar-LR-WL20W Batere: 3.7V 6000MA; harging time: 6H
Wektu ngeculake: 15H
Panel surya: 5 watt / 6V bingkai aluminium Surya ukuran: 17.5 * 17.5cm Ukuran awak lamp: 24 * 24 * 27 cm
Jumlah LED: SMD3030 72 pcs
Lumens: 180 lm / W
20W Bahan cangkang: ABS NW: 1.07KG IP65 Kothak Batin warna: 22.7 * 13.5 * 25 cm Kasus njaba: (siji kasus 10 PCS)


3.Lampu Tombol Lampu LED Lampu Taman Lampu Surya Products Features:

Jeneng Merek: World-Dawn

Nomer Model: WD-Solar-LR-WL10W

Kontrol cahya + mode setelan tombol

Mode 1: Lampu murup kaping 1, wong teka kanthi padhang, wong dadi padhang 20%

Mode 2: Lampu murup kaping 2, wong teka kanthi padhang, wong lunga, mateni

Mode 3: Tansah kerja ing wayah wengi, padhang 20%


Batere: 3.7V 4000MA
Ngisi daya wektu: 6H

Wektu ngeculake: 15H

Suhu Warna:3000K / 4000K / 6000K

Panel surya: aluminium bingkai 3 watt / 6V

Ukuran panel surya: 17.5 * 9cm

Ukuran awak lamp: 24 * 27 * 22 cm

Jumlah LED: SMD3030 72 pcs

Lumens: 180 lm / W

Bahan cangkang: ABS

NW: 0,85kg

IP: IP65


4.Lampu Tombol Lampu LED Lampu Taman Lampu Surya Certification:

BV, CCC, ce, CQC, Star Energy, EMC, FCC, LVD, RoHS, Saa, SASO

Warranty (Taun): 2-Taun

Papan Asal: Guangdong, China


5.Lampu Tombol Lampu LED Lampu Taman Lampu Surya Packaging & Delivery

Unit Adol: Barang siji

Tipe Paket: kothak warna + karton

Wektu Utama:

Jumlahe

(Potongan)

1 - 100

101 - 500

501 - 3000

> 3000

Est. Wektu (dina)

10

15

20

Kanggo dirembug


6. FAQ

P: Apa sampeyan duwe sertifikasi kaya BIS, CE RoHS lan TUV?

A:  "Yes we have certification in CE RoHS TUV and bis for Lampu Tombol Lampu LED Lampu Taman Lampu Surya and SAA UL cert only for driver  component."


P: Apa garansi lan jaminan sampeyan?

A: Kita nawakake garansi 2 taun lan yen ana masalah kualitas bakal menehi ganti rugi anyar utawa nawakake driver utawa chip gumantung karo pesanan sabanjure.


P: apa syarat pembayaran sampeyan?

A: "Kita biasane njupuk 30% minangka setoran lan saldo 70% sing dibayar sadurunge dikirim, yen pesenan cilik ing ngisor 3000USD, kudu 100% T / T kanggo dikonfirmasi."


Q:  What is the MOQ for customizing pengepakan?

A: Yen sampeyan pesen 1000 pcs saben jinis, kita bakal mbantu ngatur kothak warna lan logo.


P: Kepiye wektu pangiriman sampeyan?

A: Sawetara desain sing duwe stok, istirahat kanggo conto order utawa order trial, butuh udakara 7-10 dina, kanggo pesanan akeh, biasane wektu produksi yaiku 30-35 dina.


P: Apa sampeyan bisa menehi pangiriman saka lawang?

A: Ya, kita bisa ngutip layanan DDP, coba tinggalake alamat sampeyan.


P: Apa aku bisa ndeleng gambar lan video sing nyata?

A: Ya mesthine, kita bisa nuduhake foto lan video produk menyang TM utawa liwat mail.





Panas Tags: Lampu Tombol Lampu LED Lampu Taman Lampu Surya, Produsen, Pemasok, Pabrik, Stok, Sampel Gratis, Digawe ing China, China, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, Garansi Rong Taun, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Akeh, Murah , Diskon, Rega murah, Mode, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.