Warta Industri

Langit-langit LED kanggo cara milih.

2021-05-23
Nggoleki peralatan listrik, tegese kabeh sumber lampu neon kudu akeh banget. Ballast bisa nggawa voltase wiwitan kanthi cepet lan stabilitas tugas menyang sumber cahya. Kualitas ballast yaiku Bakal nemtokake langsung umur dawa lan efisiensi cahya saka lampu langit-langit LED iki, yaiku ballast sing diprodhuksi dening produsen lampu langit-langit Led ing ruang tamu, sing biasane ana ing jalur sing bener, luwih apik kualitas

Ndeleng topeng, topeng akrilik, topeng plastik lan kaca langka ing pasar produsen lampu langit-langit Led. Luwih becik ngekspor topeng akrilik sawise peregangan sekunder. Pancen alus, entheng, ngirim cahya, lan ora gampang. Wis dicelup. Nalika tuku, pencet topeng nganggo tangan sampeyan kanggo ndeleng yen alus, lan alus. Banjur pasang tangan maneh lan delengen wernane. Yen wis pucet, luwih becik mbukak tutup kanggo ndeleng manawa rakitane kepenak. Bukak kanggo ngerteni manawa gesper sumber cahya, peralatan listrik, lan kabel kuwat, lan kabel-kabel kasebut seragam, ora kekacoan, utawa dijeret.