Warta Industri

Lampu grosir lampu langit-langit LED kanggo cangkang kasebut.

2021-05-13

Grosir lampu langit-langit LED minangka jinis lampu sing asring digunakake ing sawetara supermarket gedhe lan papan hiburan.Penting banget kanggo ndeleng pratandha lampu langit-langit LED. Iki uga gumantung karo jeneng pabrik lan spesifikasi produk. Saiki, pabrik-pabrik ireng saya akeh adol produk merek palsu lan cilik menyang masarakat, nyebabake konsumen tuku produk sing luwih murah lan mengaruhi panggunaan lampu langit-langit LED.


Sing nomer loro yaiku mriksa manawa tandha sertifikasi beda; gunakake driji kanggo nyoba apa bisa ngubungi wadhah lampu lan apa bagean sing ngisi lampu wis kapapar.

Kajaba iku, supaya bisa nggunakake keamanan ing saben dinane, akeh wong nggunakake cangkang lampu langit-langit nalika nggunakake lampu langit-langit sing dipimpin, supaya lampu langit-langit sing dipimpin ora gampang rusak utawa mudhun nalika proses panggunaan. Banjur teka kothak langit-langit LED biasa digawe saka plastik lan lampu kaca sing awet.