Warta

Kita seneng bareng karo sampeyan babagan asil karya, warta perusahaan, lan menehi pangembangan sing tepat wektu lan kahanan janjian lan ngilangi personel.
  • Disipasi panas produk cahya penting banget. Gegayutan karo urip produk. Artikel iki nganalisa sawetara masalah disipasi panas LED.

    2021-06-18

  • Lampu surya banjir LED saka titik tartamtu kanggo saben-saben, paling becik digunakake kanggo simulasi bohlam lan lilin kanggo madhangi obyek kanthi merata ing rong arah. Lingkup utama aplikasi: papan reklame, kothak, bangunan, lan liya-liyane. Lampu sorot minangka "titik sumber cahya "sing bisa madhangi kanthi merata ing kabeh arah. Rentang katerangan bisa disetel kanthi sewenang-wenang lan bisa mbayangake obyek. Lampu sorot minangka sumber cahya sing paling akeh digunakake nalika nyedhiyakake.

    2021-06-08

  • Artikel iki ngenalake sebab-sebab penting sing bakal nyebabake umur layanan lampu lED nalika lampu sing dipimpin digunakake suwene.

    2021-06-05

  • Lampu panel LED minangka lampu sing kurang energi, ramah lingkungan lan hemat energi. Umume digunakake ing urip lan dadi lampu umum ing urip. Supaya tetep resik lan apik, masarakat asring ngresiki lan njaga lampu kasebut.

    2021-06-05

  • Lampu sorot LED kanthi gampang modulasi intensitas emisi cahya kanthi modulasi intensitas arus sing dilewati, lan bisa dadi simpul kanggo kontrol sistem cahya.

    2021-06-05

  • Lampu jalan sensor radar surya adhedhasar efek Doppler lan nggunakake antena planar sing paling maju, sing kanthi efektif bisa nyegah gangguan harmoni sing apik lan keruwetan liyane. Iki nduweni sensitivitas sing dhuwur, reliabilitas sing kuat, keamanan lan penake, cerdas lan hemat energi, lan minangka intelijen bangunan. Produk pilihan kanggo modernisasi lan modernisasi manajemen properti.

    2021-06-05