Seri Lampu 120 Derajat Lampu Gantung Linear LED
  • Air ProSeri Lampu 120 Derajat Lampu Gantung Linear LED
  • Air ProSeri Lampu 120 Derajat Lampu Gantung Linear LED
  • Air ProSeri Lampu 120 Derajat Lampu Gantung Linear LED
  • Air ProSeri Lampu 120 Derajat Lampu Gantung Linear LED
  • Air ProSeri Lampu 120 Derajat Lampu Gantung Linear LED
  • Air ProSeri Lampu 120 Derajat Lampu Gantung Linear LED
  • Air ProSeri Lampu 120 Derajat Lampu Gantung Linear LED

Seri Lampu 120 Derajat Lampu Gantung Linear LED

Kita nyuplai seri Light Office 120 Derajat LED Linear Chandelier cahya Harga murah target pasar grosir uga sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Kanthi sensor Sensor digunakake ing kantor, kelas, hotel, restoran. Kita nyedhiyakake seri Office Light 120 Derajat Lampu Linear LED selama bertahun-tahun, sing nyakup sebagian besar pasar Eropa lan Afrika lan Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Seri Lampu 120 Derajat Lampu Gantung Linear LED


1.Pambuka Produk

This Seri Lampu 120 Derajat Lampu Gantung Linear LED is our indoor LED light, 2 years Warranty.It is made up with PBT.


2.Parameter

Jeneng Serie Model No.. Kekuwatan Tegangan Input Driver Spesifikasi Ukuran garis gedhe & bobot / pc
& qty / Contatiner
Rincian pengepakan
Materi CCT (K) Efisiensi Cahya
Lampu Linear LED (balok lampu 120 derajat)
Ora bisa nyambung
WD-DLX01-120B-18W (B utawa W)

18W

SMD2835-96 pcs

100-240V / 50Hz /

PBT Materi Housing +

nang driver +

aluminium PCB leds +

sak set kabel penundaan

CRI> 80Ra
2700-6500K 1530 LM 1185 * 50 * 40mm
0,85kg
4800 pcs / 20'ft
10400 pcs / 40'ft
Ukuran CTN njaba: 124 * 29.5 * 27cm 20 pcs / CTN N.W: 18KG G.W: 19KG
WD-DLX01-120B-24W (B utawa W)

24W

SMD2835-128 pcs

100-240V / 50Hz / 2700-6500K 2040 LM 1185 * 70 * 40mm
0,90kg
3460 pcs / 20'ft
7360 pcs / 40'ft
Ukuran CTN njaba: 124 * 37.5 * 27cm 20 pcs / CTN N.W: 20KG G.W: 22KG
WD-DLX01-120B-36W (B utawa W)

36W

SMD2835-192 pcs

100-240V / 50Hz / 2700-6500K 3060 LM 1185 * 100 * 40mm 1,15kg
3040 pcs / 20'ft 6640 pcs / 40'ft
Ukuran CTN njaba: 124 * 45.5 * 27cm 20 pcs / CTN N.W: 25KG G.W: 28KG
WD-DLX02-150B-24W (B utawa W)

24W

SMD2835-128 pcs

100-240V / 50Hz / 2700-6500K 2040 LM 1495 * 50 * 40mm
1,1kg
3840 pcs / 20'ft
8320 pcs / 40'ft
Ukuran CTN njaba: 155 * 29.5 * 27cm 20 pcs / CTN N.W: 23KG G.W: 24.5KG
WD-DLX02-150B-36W (B utawa W)

36W

SMD2835-192 pcs

100-240V / 50Hz / 2700-6500K 3060 LM 1495 * 70 * 40mm
1,15kg
2720 ​​pcs / 20'ft
5920 pcs / 40'ft
Ukuran CTN njaba: 155 * 37.5 * 27cm 20 pcs / CTN N.W: 24KG G.W: 26KG
WD-DLX02-150B-42W (B utawa W)

42

WSMD2835-224 pcs

100-240V / 50Hz / 2700-6500K 3570 LM 1495 * 100 * 40mm 1,45kg
2240 pcs / 20'ft
4640 pcs / 40'ft
Ukuran CTN njaba: 155 * 45.5 * 27cm 20 pcs / CTN N.W: 30KG G.W: 33KG
Nggawe ulang
1.Repen wektu Rega: 60 dina
2. Uniting packing: Kothak putih utawa Kothak warna(MOQ2000 pcs).
3. Istilah perdagangan: HARGA EX-Work.
4.Jangka pembayaran: saldo setoran T / T 30% 70% sadurunge dikirim
5. Garansi: 2 taun
Jeneng Serie Model No.. Kekuwatan Tegangan Input Driver Spesifikasi Ukuran garis gedhe & bobot / pc
& qty / Contatiner
Rincian pengepakan
Materi CCT (K) Efisiensi Cahya
Lampu Gantung Linear LED
(Omah biasa yaiku husing putih ireng bisa dadi adat luwih saka 3000 pcs)
Linkable
WD-DLB00-60B-10W (B utawa W) 10WSMD2835-48 pcs 100-240V / 50Hz /

PBT Materi Housing +

nang driver +

aluminium PCB leds +

sak set kabel penundaan

CRI> 80Ra
2700-6500K 850 LM 595 * 22 * ​​40mm
0,3kg
17280 pcs / 20'ft 36720pcs / 40'ft
Ukuran CTN njaba: 68.5 * 22 * ​​17cm 20 pcs / CTN N.W: 7KG G.W: 8KG
WD-DLB01-120B-18W (B utawa W) 18WSMD2835-96 pcs 100-240V / 50Hz / 2700-6500K 1530 LM 1185 * 22 * ​​40mm
0,6kg
9120 pcs / 20'ft
19680 pcs / 40'ft
Ukuran CTN njaba: 127.5 * 22 * ​​17cm 20 pcs / CTN N.W: 13KG G.W: 15KG
WD-DLB02-150B-24W (B utawa W) 24WSMD2835-116 pcs 100-240V / 50Hz / 2700-6500K 2160 LM 1495 * 22 * ​​40mm
0,75kg
7440 pcs / 20'ft
15840 pcs / 40'ft
Ukuran CTN njaba: 158.5 * 22 * ​​17cm 20 pcs / CTN N.W: 16KG G.W: 19KG


3.Seri Lampu 120 Derajat Lampu Gantung Linear LEDProducts Features:

Bahan tutup lampu: Tutup PC

Bahan wadhah lampu: PBT

Jeneng Merek: World-Dawn

Nomer Model: WD-DLX01-120B-18W (B utawa W)

All the products use Isolated/Non-Isolated:100-240V  Inside driver Full Kekuwatan

Light efficiency:CRI> 80Ra  1530 LM

Balok Cahya: 120 derajat

Werna: Ireng utawa Putih


Layanan lan Aplikasi solusi lampu:

Desain lampu lan sirkuit, Pangukuran ing lokasi, Instalasi Proyek
Digunakake ing supermarket, toko, kabinet, sidestep, plafon, hotel, Ruang Konferensi, Kantor Studio, Ruang Makan, supermarket, Perpustakaan, lan liya-liyane

Sumber Cahya: LED


4.Seri Lampu 120 Derajat Lampu Gantung Linear LED Certification:

BV, CCC, ce, CQC, Star Energy, EMC, FCC, LVD, RoHS, Saa, SASO

Warranty (Taun): 2-Taun

Papan Asal: Guangdong, China


5.Seri Lampu 120 Derajat Lampu Gantung Linear LED Packaging & Delivery

Unit Adol: Barang siji

Ukuran paket siji: 1185 * 50 * 40mm

Bobot reged tunggal: 0,85 kg

Tipe Paket: kothak warna + karton (MOQ 2000 pcs)

Wektu Utama: 60 dina


6. FAQ

P: Apa sampeyan duwe sertifikasi kaya BIS, CE RoHS lan TUV?

A:  "Yes we have certification in CE RoHS TUV and bis for Seri Lampu 120 Derajat Lampu Gantung Linear LED and SAA UL cert only for driver  component."


P: Apa garansi lan jaminan sampeyan?

A: Kita nawakake garansi 2 taun lan yen ana masalah kualitas bakal menehi kompensasi PC kanggo PC utawa nawakake driver utawa chip gumantung karo pesanan sabanjure.


P: apa syarat pembayaran sampeyan?

A: "Kita biasane njupuk 30% minangka setoran lan saldo 70% sing dibayar sadurunge dikirim, yen pesenan cilik ing ngisor 3000USD, kudu 100% T / T kanggo dikonfirmasi."


P: Apa MOQ kanggo nggawe kustomisasi kemasan?

A: Yen sampeyan pesen 1000 pcs saben jinis, kita bakal mbantu ngatur kothak warna lan logo.


P: Kepiye wektu pangiriman sampeyan?

A: Sawetara desain sing duwe stok, istirahat kanggo conto order utawa order trial, butuh udakara 7-10 dina, kanggo pesanan akeh, biasane wektu produksi yaiku 30-35 dina.


P: Apa sampeyan bisa menehi pangiriman saka lawang?

A: Ya, kita bisa ngutip layanan DDP, coba tinggalake alamat sampeyan.


P: Apa aku bisa ndeleng gambar lan video sing nyata?

A: Ya mesthine, kita bisa nuduhake foto lan video produk menyang TM utawa liwat mail.





Panas Tags: Lampu Kantor 120 Derajat Lampu Linear Chandelier, Produsen, Pemasok, Pabrik, Stok, Sampel Gratis, Digawe ing Tiongkok, China, Harga, Dhaptar Harga, Kutipan, CE, Garansi Rong Taun, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Akeh, Murah , Diskon, Rega murah, Mode, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.