PBT 38 Gelar LED Alun-alun LED Spotlight LED sing bisa disetel maneh
  • Air ProPBT 38 Gelar LED Alun-alun LED Spotlight LED sing bisa disetel maneh
  • Air ProPBT 38 Gelar LED Alun-alun LED Spotlight LED sing bisa disetel maneh
  • Air ProPBT 38 Gelar LED Alun-alun LED Spotlight LED sing bisa disetel maneh
  • Air ProPBT 38 Gelar LED Alun-alun LED Spotlight LED sing bisa disetel maneh

PBT 38 Gelar LED Alun-alun LED Spotlight LED sing bisa disetel maneh

Kita nyedhiyakake PBT 38 Derajat LED LED Alun-alun Lampu LED sing bisa disetel maneh. Pasar Grosir target rega murah uga narik sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Kita nyawisake Lampu Sorot LED Alun-alun PBT 38 Derajat Cilik Piranti Pirang-pirang taun, sing nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Afrika lan Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

PBT 38 Gelar LED Alun-alun LED Spotlight LED sing bisa disetel maneh


1.Pambuka Produk

This PBT 38 Gelar LED Alun-alun LED Spotlight LED sing bisa disetel maneh is our freshly launched item with 2 years Warranty.All the product use Isolated 85-245V Driver,full power.3w 5w 7w LED spot lightPBT 38 Gelar LED Alun-alun LED Spotlight LED sing bisa disetel manehfor showroom ,office home sweet price profitable.


2.parameter


Gambar Barang No. Kekuwatan Dhiameter dering Ukuran bolongan Suhu Warna LED LED
QTY
Parameter



CTR01-3W 3W ¢ 70 * 38mm ¦60mm

3000K

4000K

6000K

2835

SMD

4PCS 1, Kabeh produk nggunakake Driver Isolated 85-245V, daya kebak.
2. Cahya Cahya: â ‰ ¥ 80 LM / W, CRI: â ‰ ¥ 80
3..Jaminan: 2 taun
4. Lampu Beam 38 derajat
CTR01-5W 5W ¢ 90 * 40mm ¦75mm 6PCS
CTR01-7W 7W ¢ 112 * 45mm ¦95mm 8PCS



CTS01-3W 3W ¢ 70 * 38mm ¦60mm

3000K

4000K

6000K

2835

SMD

4PCS 1, Kabeh produk nggunakake Driver Isolated 85-245V, daya kebak.
2. Cahya Cahya: â ‰ ¥ 80 LM / W, CRI: â ‰ ¥ 80
3..Jaminan: 2 taun
4. Lampu Beam 38 derajat
CTS01-5W 5W ¢ 90 * 40mm ¦75mm 6PCS
CTS01-7W 7W ¢ 112 * 45mm ¦95mm 8PCS




3.PBT 38 Gelar LED Alun-alun LED Spotlight LED sing bisa disetel manehProducts Features:

Jeneng Merek: World-Dawn

Nomer Model: CTR01-3W

1, Kabeh produk nggunakake Driver Isolated 85-245V, daya kebak.

2. Efisiensi Cahya: â ‰ ¥ 80 LM / W, CRI: â ‰ ¥ 80

3..Jaminan: 2 taun

4. Lampu Beam 38 derajat


Kekuwatan:3W

Dhiameter dering:¢ 70 * 38mm

Ukuran bolongan;¦60mm

Suhu Warna:3000K/4000K/6000K

LED ›2835SMD

LEDQTY:4PCS


4. Sertifikasi:

BV, CCC, CE, CQC, Star Energy, EMC, FCC, LVD, RoHS, Saa, SASO

Warranty (Taun): 2-Taun

Papan Asal: Guangdong, China


5. Aplikasi



6. Grafik aliran terpadu


7. Paket & Pangiriman

Tipe Paket: kothak warna njero + karton njaba netral

Wektu Utama:

Jumlahe

(Potongan)

1 - 100

101 - 500

501 - 3000

> 3000

Est. Wektu (dina)

10

15

20

Kanggo dirembug


8. FAQ

P: Apa sampeyan duwe sertifikasi kaya BIS, CE RoHS lan TUV?

A:  "Yes we have certification in CE RoHS TUV and bis for PBT 38 Gelar LED Alun-alun LED Spotlight LED sing bisa disetel maneh and SAA UL cert only for driver  component."


P: Apa garansi lan jaminan sampeyan?

A: Kita nawakake garansi 2 taun lan yen ana masalah kualitas bakal menehi kompensasi PC kanggo PC utawa nawakake driver utawa chip gumantung karo pesanan sabanjure.


P: apa syarat pembayaran sampeyan?

A: "Kita biasane njupuk 30% minangka setoran lan saldo 70% sing dibayar sadurunge dikirim, yen pesenan cilik ing ngisor 3000USD, kudu 100% T / T kanggo dikonfirmasi."


P: Apa MOQ kanggo nggawe kustomisasi kemasan?

A: Yen sampeyan pesen 1000 pcs saben jinis, kita bakal mbantu ngatur kothak warna lan logo.


P: Kepiye wektu pangiriman sampeyan?

A: Sawetara desain sing duwe stok, istirahat kanggo conto order utawa order trial, udakara 7-10 dina, kanggo pesanan akeh, biasane wektu prduksi yaiku 30-35 dina.


P: Apa sampeyan bisa menehi pangiriman saka lawang?

A: Ya, kita bisa ngutip layanan DDP, coba tinggalake alamat sampeyan.


P: Apa aku bisa ndeleng gambar lan video sing nyata?

A: Ya mesthine, kita bisa nuduhake foto lan video produk menyang TM utawa liwat mail.





Panas Tags: PBT 38 Degree LED Square Square Resesitas LED sing bisa disetel, Produsen, Pemasok, Pabrik, Stok, Sampel Gratis, Digawe ing Tiongkok, China, Harga, Dhaptar, Quotation, CE, Garansi Rong Taun, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Akeh, Murah, Diskon, Rega murah, Mode, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.