Lampu Panel Langit-langit LED Bahan-Bahan PBT Ultra Slim
  • Air ProLampu Panel Langit-langit LED Bahan-Bahan PBT Ultra Slim
  • Air ProLampu Panel Langit-langit LED Bahan-Bahan PBT Ultra Slim
  • Air ProLampu Panel Langit-langit LED Bahan-Bahan PBT Ultra Slim
  • Air ProLampu Panel Langit-langit LED Bahan-Bahan PBT Ultra Slim

Lampu Panel Langit-langit LED Bahan-Bahan PBT Ultra Slim

Kita nyuplai Lampu Panel Ceiling LED PBT Material Ultra Slim Recessed. Pasar Grosir target rega murah uga narik sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Lampu Panel LED minangka pengganti sing cocog kanggo perlengkapan gril fluorescent tradisional. Lampu Panel LED Gaya Indikator Pbt Lampu LED njero ruangan bisa dipasang ing plafon, lan bisa dipasang ing permukaan miturut kebutuhan ruang sampeyan. Kita nyiptaake Lampu Panel Langit-langit LED Plt Material Ultra Slim, pirang-pirang taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Afrika lan Asia. Sugeng rawuh pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerja sama karo kita supaya bisa nggawe masa depan sing luwih apik!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Lampu Panel Langit-langit LED Bahan-Bahan PBT Ultra Slim



1.Pambuka Produk

IkiLampu Panel Langit-langit LED Bahan-Bahan PBT Ultra Slim is our freshly launched item , 2 years Warranty.All the product use DOB AC100-245V Driver,full power.Lampu Panel Langit-langit LED Bahan-Bahan PBT Ultra Slim minangka lampu langit-langit sing ideal, kanthi umur dawa 30.000jam. Slim, elegan.Desain ultra-langsing nambah kesimpulan kantor, nambah rasa jembar.Lampu kasebut dirancang nyawiji ing plafon, lampu didhelikake ing njero ruangan. Kayanekaya langit-langit sampeyan mencorong lan padhang, umume digunakake kanggo kantor,mal blanja, lobi hotel ....


2.Parameter

Gambar Barang No. Kekuwatan Parameter CCT LED Dhiameter dering Ukuran bolongan ukuran karton njero Ukuran Karton Outter qty / CTN NW kg / ctn GW kg / ctn
Recessed WD-PBT01-R-18W 18W 1, Kabeh produk nggunakake Driver DOB AC100-245V, daya kebak.
2. Cahya Cahya: â ‰ ¥ 80 LM / W, CRI: â ‰ ¥ 80
3..Jaminan: 2 taun
4. Lampu Beam 120 derajat
3000K

4000K

6000K

2835

SMD

222x29mm 205mm 228X32X227mm 476X345X248 mm 20 pcs 4.32 6.15
WD-PBT02-S-18W 222x222x29 mm 205x205mm
WD-PBT01-R-24W 24W 298x29 mm 280mm 303X32X302mm 350X323X323 mm 10 pcs 4.05 5.45
WD-PBT02-S-24W 298x298x29 mm 280x280mm
Lumahing dipasang PBT-Mount01-R-18W 18W 1, Kabeh produk nggunakake Driver DOB AC100-245V, daya kebak.
2. Cahya Cahya: â ‰ ¥ 80 LM / W, CRI: â ‰ ¥ 80
3..Jaminan: 2 taun
4. Lampu Beam 120 derajat
3000K

4000K

6000K

2835

SMD

207x32 mm 220X35X219mm 460X375X240 mm 20 pcs 4.98 7.05
PBT-Mount02-S-18W 210x210x32 mm
PBT-Mount01-R - 24W 24W 285x32 mm 293X35X292mm 380X313X313 mm 10 pcs 5.43 5.89
PBT-Mount02-S-24W 285x285x32 mm


3.Lampu Panel Langit-langit LED Bahan-Bahan PBT Ultra Slim Fitur Produk:

Jeneng Merek: World-Dawn

Nomer Model: WD-PBT01-R-18W

1, Kabeh produk nggunakake Driver DOB AC100-245V, daya kebak.

2. Efisiensi Cahya: â ‰ ¥ 80 LM / W, CRI: â ‰ ¥ 80

3..Jaminan: 2 taun

4. Lampu Beam 120 derajat

Kekuwatan:18W

Dhiameter dering:¢222x29mm

Ukuran bolongan;Φ205mm

Suhu Warna:3000K / 4000K / 6000K


4. Sertifikasi:

BV, CCC, ce, CQC, Star Energy, EMC, FCC, LVD, RoHS, Saa, SASO

Warranty (Taun): 2-Taun

Papan Asal: Guangdong, China


5. Grafik aliran terpadu


6. Paket & Pangiriman

Tipe Paket: kothak warna njero + karton njaba netral

ukuran karton njero:228X32X227mm

Ukuran karton njaba:476X345X248 mm

Wektu Utama:

Jumlahe

(Potongan)

1 - 100

101 - 500

501 - 3000

> 3000

Est. Wektu (dina)

10

15

20

Kanggo dirembug


7. FAQ

P: Apa sampeyan duwe sertifikasi kaya BIS, CE RoHS lan TUV?

A: "Ya, kita duwe sertifikasi ing CE RoHS TUV lan bis kanggoLampu Panel Langit-langit LED Bahan-Bahan PBT Ultra Slim lan SAA UL mung kanggo komponen driver. "


P: Apa garansi lan jaminan sampeyan?

A: Kita nawakake garansi 2 taun lan yen ana masalah kualitas bakal menehi ganti rugi anyar utawa nawakake driver utawa chip gumantung karo pesanan sabanjure.


P: apa syarat pembayaran sampeyan?

A: "Kita biasane njupuk 30% minangka setoran lan saldo 70% sing dibayar sadurunge dikirim, yen pesenan cilik ing ngisor 3000USD, kudu 100% T / T kanggo dikonfirmasi."


P: Apa MOQ kanggo nggawe kustomisasi kemasan?

A: Yen sampeyan pesen 1000 pcs saben jinis, kita bakal mbantu ngatur kothak warna lan logo.


P: Kepiye wektu pangiriman sampeyan?

A: Sawetara desain sing duwe stok, istirahat kanggo conto order utawa order trial, butuh udakara 7-10 dina, kanggo pesanan akeh, biasane wektu produksi yaiku 30-35 dina.


P: Apa sampeyan bisa menehi pangiriman saka lawang?

A: Ya, kita bisa ngutip layanan DDP, coba tinggalake alamat sampeyan.


P: Apa aku bisa ndeleng gambar lan video sing nyata?

A: Ya mesthine, kita bisa nuduhake foto lan video produk menyang TM utawa liwat mail.





Panas Tags: Bahan-bahan PBT Ultra Slim Recessed LED Ceiling Panel Ceiling, Produsen, Pemasok, Pabrik, Stok, Sampel Gratis, Digawe ing Tiongkok, China, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, Garansi Rong Taun, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Akeh, Murah , Diskon, Rega murah, Mode, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.