IP65 Portable Fishing Camping LED Cahaya Banjir LED Surya
  • Air ProIP65 Portable Fishing Camping LED Cahaya Banjir LED Surya
  • Air ProIP65 Portable Fishing Camping LED Cahaya Banjir LED Surya
  • Air ProIP65 Portable Fishing Camping LED Cahaya Banjir LED Surya
  • Air ProIP65 Portable Fishing Camping LED Cahaya Banjir LED Surya
  • Air ProIP65 Portable Fishing Camping LED Cahaya Banjir LED Surya

IP65 Portable Fishing Camping LED Cahaya Banjir LED Surya

Kita nyuplai IP65 Kamping Fishing Campuran LED Banjir LED Terintegrasi Kabeh Ing Siji Lampu Banjir Surya. Target pasar grosir murah uga sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Kanthi sensor Sensor sing digunakake ing Taman, Kamping, Cocog kanggo njaba ruangan. Kita nyengkuyung Lampu LED Banjir Terpadu Solar Portable IP65 pirang-pirang taun, kalebu pasar Eropa lan Afrika lan Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

IP65 Portable Fishing Camping LED Cahaya Banjir LED Surya


1.Pambuka Produk

This IP65 Portable Fishing Camping LED Cahaya Banjir LED Surya is our freshly launched item IP65 waterproof, 2 years Warranty.It is made up with Aluminium + ABS.


2.Parameter

Barang No. Batere Panel Surya Polycrystalline Lampu & Aksesoris Fungsi Packing (cm)
WD-Solar-Fld-LOSOS-50W Batere: 3.7V 6000MA Ngisi daya wektu: 6H
Wektu ngeculake: 15-30H
Panel surya: 6V 2W Ukuran panel surya: 129.5 * 119.5mm
Ukuran lampu: 27 * 23.5 * 5 cm Nomer chip led: 72 putih, 28 abang lan28 bahan Shell biru: ABSKanthi kabel pangisi daya USB Gear pertama: 100% padhang sajrone 4-5 jam
Gear nomer loro: padhange 50% sajrone 8-10 jam
Gear katelu: padhang 20% ​​20-24 jam
Peralatan kaping papat: Strobe luwih saka 36 jam
Bobot bersih1.05KG
kothak warna¼¼2424 * 8 * 28cm
njaba karton:49 * 41.5 * 29cm (10 pcs saben karton)
WD-Solar-Fld-LOSOS-100W Batere: 3.7V 15000MA Ngisi daya wektu: 6H
Wektu ngeculake: 15-30H
Panel surya: 6V 5WUkuran panel surya: 217 * 208 * 0.4mm
Lamp body size: 33.5*31*5.5 cm Jumlah chip sing dipimpin: putih 240 + 48 abang + 48 biru Shell material: ABS Kanthi kabel pangisi daya USB kothak warna bobot anyar¼1.8KG: 30.5 * 8.5 * 34.5cm
njaba karton:62 * 45 * 35cm (10 pcs saben karton)

1. 2 taun garansi

2. MOQ: 20 pcs

3. Paket netral

4. Paket ngatur MOQ: 500 pcs

5. Wektu kiriman 10-15 dina sawise mbayar.


3.IP65 Portable Fishing Camping LED Cahaya Banjir LED Surya Fitur Produk:

Jeneng Merek: World-Dawn

Nomer Model: WD-Solar-Fld-LOSOS-100W

Gir pisanan--100% padhang sajrone 4-5 jam

Gir nomer loro- 50% padhange 8-10 jam

Gigi nomer telu- Padhang 20% ​​20-24 jam

Gir papat--Strobe luwih saka 36 jam


Batere: 3.7V 15000MA(Ngisi daya wektu: 6H Wektu ngeculake: 15-30H)

Panel surya: 6V 5W

Jumlah chip sing dipimpin: putih 240 + 48 abang + 48 biru

 Shell material: ABS Kanthi kabel pangisi daya USB


Ukuran panel surya: 217 * 208 * 0.4mm

Ukuran awak lamp: 33.5 * 31 * 5.5 cm

Sumber Cahya: Energi surya

Rating IP: IP65


4.IP65 Portable Fishing Camping LED Cahaya Banjir LED Surya Packaging & Delivery

Unit Adol: Barang siji

bobot net:1.8KG

Wektu kiriman 10-15 dina sawise mbayar.



5. FAQ

P: Apa sampeyan duwe sertifikasi kaya BIS, CE RoHS lan TUV?

A:  "Yes we have certification in CE RoHS TUV and bis for IP65 Portable Fishing Camping LED Cahaya Banjir LED Surya and SAA UL cert only for driver  component."


P: Apa garansi lan jaminan sampeyan?

A: Kita nawakake garansi 2 taun lan yen ana masalah kualitas bakal menehi kompensasi PC kanggo PC utawa nawakake driver utawa chip gumantung karo pesanan sabanjure.


P: apa syarat pembayaran sampeyan?

A: "Kita biasane njupuk 30% minangka setoran lan saldo 70% sing dibayar sadurunge dikirim, yen pesenan cilik ing ngisor 3000USD, kudu 100% T / T kanggo dikonfirmasi."


P: Apa MOQ kanggo nggawe kustomisasi kemasan?

A: Yen sampeyan pesen 1000 pcs saben jinis, kita bakal mbantu ngatur kothak warna lan logo.


P: Kepiye wektu pangiriman sampeyan?

A: Sawetara desain sing duwe stok, istirahat kanggo conto order utawa order trial, butuh udakara 7-10 dina, kanggo pesanan akeh, biasane wektu produksi yaiku 30-35 dina.


P: Apa sampeyan bisa menehi pangiriman saka lawang?

A: Ya, kita bisa ngutip layanan DDP, coba tinggalake alamat sampeyan.


P: Apa aku bisa ndeleng gambar lan video sing nyata?

A: Ya mesthine, kita bisa nuduhake foto lan video produk menyang TM utawa liwat mail.





Panas Tags: IP65 Portable Fishing Camping Solar Lighted Flood LED, Produsen, Pemasok, Pabrik, Simpenan, Sampel Gratis, Digawe ing China, China, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, Garansi Rong Taun, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Akeh, Murah , Diskon, Rega murah, Mode, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.