Produk

View as  
 
  • Kita nyedhiyakake Lampu Strip Tegangan Tinggi 127V kanggo lampu Strip Hiasan Luar ruangan. Pasar grosir target Harga murah uga sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis lan kanggo panggunaan ruangan. Kita nyedhiyakake Lampu Strip Tegangan Tinggi 127V kanggo Dekorasi Luar Negeri pirang-pirang taun, kalebu Eropa lan Afrika lan pasar Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kita nyuplai IP65 Kamping Fishing Campuran LED Banjir LED Terintegrasi Kabeh Ing Siji Lampu Banjir Surya. Target pasar grosir murah uga sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Kanthi sensor Sensor sing digunakake ing Taman, Kamping, Cocog kanggo njaba ruangan. Kita nyengkuyung Lampu LED Banjir Terpadu Solar Portable IP65 pirang-pirang taun, kalebu pasar Eropa lan Afrika lan Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kita nyuplai Daya Besar 36W LED USB Bulb Solar Solar BulbCheap Target target pasar grosir uga sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Kanthi sensor Sensor sing digunakake ing Taman, berkemah. Kita nylametake bohlam Surya Darurat USB 36W Daya Tinggi pirang-pirang taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Afrika lan Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kami nyuplai Lampu Merah Silikon Neon Flex 25mm 10mm Pemotongan Lampu Neon Flex Strip. Target pasar Harga murah uga sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Kanthi sensor Sensor digunakake ing Lighting Home & Lighting Komersial, Hotel, Warung Kopi, Pusat Perbelanjaan, Galeri, Museum, lan liya-liyane. Kita nyipta Lampu Merah Neon Flex 25mm 10mm Cutting LED Neon Flex pirang-pirang taun, kalebu meh kabeh Eropa lan Afrika lan Pasar Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kita nyediakake Control Remote Control 200W LED Solar Portable Flood Light misahake LED Floodlight Terpadu. Pasar grosir target uga sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Kanthi sensor Sensor sing digunakake ing Taman, omah, kemah, kanggo panggunaan ruangan. Kita luwih akeh nggunakake Lampu Remote Control 200W LED Surya Banjir Portabel Surya pirang-pirang taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Afrika lan Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kita nyuplai Lampu Panel Ceiling LED PBT Material Ultra Slim Recessed. Pasar Grosir target rega murah uga narik sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Lampu Panel LED minangka pengganti sing cocog kanggo perlengkapan gril fluorescent tradisional. Lampu Panel LED Gaya Indikator Pbt Lampu LED njero ruangan bisa dipasang ing plafon, lan bisa dipasang ing permukaan miturut kebutuhan ruang sampeyan. Kita nyiptaake Lampu Panel Langit-langit LED Plt Material Ultra Slim, pirang-pirang taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Afrika lan Asia. Sugeng rawuh pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerja sama karo kita supaya bisa nggawe masa depan sing luwih apik!

 12345...9