Silon Neon Flex Warna Merah 25mm 10mm Cutting LED Neon Flex
  • Air ProSilon Neon Flex Warna Merah 25mm 10mm Cutting LED Neon Flex
  • Air ProSilon Neon Flex Warna Merah 25mm 10mm Cutting LED Neon Flex
  • Air ProSilon Neon Flex Warna Merah 25mm 10mm Cutting LED Neon Flex
  • Air ProSilon Neon Flex Warna Merah 25mm 10mm Cutting LED Neon Flex
  • Air ProSilon Neon Flex Warna Merah 25mm 10mm Cutting LED Neon Flex
  • Air ProSilon Neon Flex Warna Merah 25mm 10mm Cutting LED Neon Flex
  • Air ProSilon Neon Flex Warna Merah 25mm 10mm Cutting LED Neon Flex
  • Air ProSilon Neon Flex Warna Merah 25mm 10mm Cutting LED Neon Flex
  • Air ProSilon Neon Flex Warna Merah 25mm 10mm Cutting LED Neon Flex

Silon Neon Flex Warna Merah 25mm 10mm Cutting LED Neon Flex

Kami nyuplai Lampu Merah Silikon Neon Flex 25mm 10mm Pemotongan Lampu Neon Flex Strip. Target pasar Harga murah uga sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Kanthi sensor Sensor digunakake ing Lighting Home & Lighting Komersial, Hotel, Warung Kopi, Pusat Perbelanjaan, Galeri, Museum, lan liya-liyane. Kita nyipta Lampu Merah Neon Flex 25mm 10mm Cutting LED Neon Flex pirang-pirang taun, kalebu meh kabeh Eropa lan Afrika lan Pasar Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Silon Neon Flex Warna Merah 25mm 10mm Cutting LED Neon Flex


1.Pambuka Produk

This Silon Neon Flex Warna Merah 25mm 10mm Cutting LED Neon Flex is our freshly launched item IP67 waterproof. It is made up with silicon.


2.Parameter

NO. Barang Spesifikasi Ukuran Neon - Atap Kubah utawa Atap Flat Tegangan Daya (W) Werna dawa nglereni
1, Neon-WD-2835-120D-SNL- 6 × 12mm Silicon LED Neon Flex DC12V / 24V 6W / m R / Y DC12-25mm / DC24V-50mm
Atap kubah utawa gendheng Flat
B
SMD2835-120leds / m Ukuran 6 x 12mm G
Packing:100m / 50m / 25m utawa 5m blister W / WW
P
2, Neon-WD-2835-120D-SNL-8 × 16mm Silicon LED Neon Flex DC12V / 24V 6W / m R / Y DC12-25mm / DC24V-50mm
Atap kubah utawa gendheng Flat
B
SMD2835-120leds / m Ukuran58 × 16mm G
Packing:100m / 50m / 25m utawa 5m blister W / WW
P
3, Neon-WD-2835-120D-SNL- 10 × 20mm Silicon LED Neon Flex DC12V / 24V 6W / m R / Y DC12-25mm / DC24V-50mm
mung gendheng Flat
B
SMD2835-120leds / m Ukuran: 10 × 20mm G
Packing:100m / 50m / 25m utawa 5m blister W / WW
P
4, Neon-WD-2835-120D-SNL- 12 × 23mm Silicon LED Neon Flex DC12V / 24V 6W / m R / Y DC12-25mm / DC24V-50mm
mung gendheng Flat
B
SMD2835-120leds / m Ukuran utawa 12 × 23mm G
Packing:100m / 50m / 25m utawa 5m blister W / WW
P
5, Neon-WD-2835-120D-SNL- 14 × 14mm atap kaca ¼ ‰ Silicon LED Neon Flex emitting ngisor (Kothak) DC12V / 24V 6W / m R / Y DC12-25mm / DC24V-50mm
mung gendheng Flat
B
SMD2835-120leds / m Ukuran 14 × 14mm G
Packing:100m / 50m / 25m utawa 5m blister W / WW
P
6, Neon-WD-2835-120D-SNL- 16 × 16mm atap kaca ¼ ‰ Silicon LED Neon Flex emitting ngisor (Kothak) DC12V / 24V 6W / m R / Y DC12-25mm / DC24V-50mm
mung gendheng Flat
B
SMD2835-120leds / m Ukuran 16 x 16mm G
Packing:100m / 50m / 25m utawa 5m blister W / WW
P
7, Neon-WD-2835-120D-SNL- 12 × 20mm atap kaca ¼ ‰ Silicon LED Neon Flex emitting ngisor (leds baris kaping pindho) DC12V / 24V 12W / m R / Y DC12-25mm / DC24V-50mm
mung gendheng Flat
B
SMD2835-240leds / m Ukuran 12 × 20mm G
Packing:100m / 50m / 25m utawa 5m blister W / WW
P
8, Neon-WD-2835-120D-SNL- 14 × 30mm atap kaca ¼ ‰ Silicon LED Neon Flex emitting ngisor (leds baris kaping pindho) DC12V / 24V 12W / m R / Y DC12-25mm / DC24V-50mm
mung gendheng Flat
B
SMD2835-240leds / m Ukurane14 × 30mm G
Packing:100m / 50m / 25m utawa 5m blister W / WW
P
9, Neon-WD-5050-78D-SNL-RGB Neon Silikon RGB emitting sisih DC12V / 24V 8-10W / m RGB DC12-25mm / DC24V-50mm
Size:8 × 16mm(Domeï¼ ‰
Qty LED.:78L/M;SMD5050
Packing:100m utawa 50m utawa 25m utawa 5m blister / rell
10, Neon-WD-5050-78D-SNL-RGB Neon Silikon RGB emitting sisih DC12V / 24V 8-10W / m RGB DC12-25mm / DC24V-50mm
Size:10 × 23mm(Domeï¼ ‰
Qty LED.:78L/M;SMD5050
Packing:100m utawa 50m utawa 25m utawa 5m blister / rell
11, Neon-WD-5050-60L-SNL-RGB + IC Neon Silikon IC + RGB emitting sisih 24V 8-10W / m IC + RGB 10cm saben unit pemotongan
Qty LED.:60Leds/m;SMD5050 RGB Digital suhu operasi -40â "ƒ-50â" ƒ IC943S (kompatibel IC2811 lan 1903; 10 pcs IC / m
Size:12 × 23mm(Domeï¼ ‰ utawa 10x20mm (Squar) PCB 10mm 10m / gulung kemasan
Packing:100m utawa 50m utawa 25m utawa 5m blister / rell IP65
Komentar:
1, Bahan Silikon sing cocog kanggo uyah; Bukti Korosi; Ressitant UV.
2, kelas IP65 bisa digunakake ing ruangan `-40 ° C ~ +` 50 ° C
3, Blister packing 5m rell, Ekstra US $ 2.00 / rell kanggo bahan pengepakan lan tenaga kerja
4, Ndhuwur ana rega EXW. Luwih saka US $ 20000 bisa dadi FOB Zhongshan.


3.Silon Neon Flex Warna Merah 25mm 10mm Cutting LED Neon Flex Fitur Produk:

Jeneng Merek: World-Dawn

Nomer Model: Neon-WD-2835-120D-SNL

-Neon digawe saka silikon, bahan ramah lingkungan sing fleksibel lan paling apik.
-Sangat apik ing Uyah-uyah; Bukti Korosi; Ressitant UV.
-Mula ukuran langsing bisa digawe kanggo tembung / seni pariwara kanthi gampang.
Kemasan blister -5m cocog banget kanggo bisnis grosir.
-2, kelas IP67 bisa digunakake ing ruangan `-40 ° C ~ +` 50 ° C.


Tegangan:DC12V/ 24V

Ukuran: 6 × 12mm (Kubah)

LED qty: 120L / M, SMD2835-120leds / m

Daya: 6W / m

Rating IP: IP67

Werna:R,G,B,Y,P,W,Ww,Nw.

Dawa Nglereni: DC12-25mm / DC24V-50mm

Packing:100m / 50m / 25m utawa 5m blister


4. FAQ

P: Apa sampeyan duwe sertifikasi kaya BIS, CE RoHS lan TUV?

A:  "Yes we have certification in CE RoHS TUV and bis for Silon Neon Flex Warna Merah 25mm 10mm Cutting LED Neon Flex and SAA UL cert only for driver  component."


P: Apa garansi lan jaminan sampeyan?

A: Kita nawakake garansi 2 taun lan yen ana masalah kualitas bakal menehi kompensasi PC kanggo PC utawa nawakake driver utawa chip gumantung karo pesanan sabanjure.


P: apa syarat pembayaran sampeyan?

A: "Kita biasane njupuk 30% minangka setoran lan saldo 70% sing dibayar sadurunge dikirim, yen pesenan cilik ing ngisor 3000USD, kudu 100% T / T kanggo dikonfirmasi."


P: Apa MOQ kanggo nggawe kustomisasi kemasan?

A: Yen sampeyan pesen 1000 pcs saben jinis, kita bakal mbantu ngatur kothak warna lan logo.


P: Kepiye wektu pangiriman sampeyan?

A: Sawetara desain sing duwe stok, istirahat kanggo conto order utawa order trial, butuh udakara 7-10 dina, kanggo pesanan akeh, biasane wektu produksi yaiku 30-35 dina.


P: Apa sampeyan bisa menehi pangiriman saka lawang?

A: Ya, kita bisa ngutip layanan DDP, coba tinggalake alamat sampeyan.


P: Apa aku bisa ndeleng gambar lan video sing nyata?

A: Ya mesthine, kita bisa nuduhake foto lan video produk menyang TM utawa liwat mail





Panas Tags: Lampu Neon Flex Silikon Warna Abang 25mm 10mm Neon Flex Cutting LED, Produsen, Pemasok, Pabrik, Stok, Sampel Gratis, Digawe ing China, China, Harga, Dhaptar, Quotation, CE, Garansi Rong Taun, Grosir, Tuku, Disesuaikan, Akeh , Murah, Diskon, Rega murah, Mode, Kualitas, Lanjut, Awet, Jual Paling Anyar

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.