Seri Lampu Surya

Zhongshan Chenguang Lighting Co., Ltd. didegaké ing taun 2003. Dumunung ing sisih kidul Kutha Zhongshan, Provinsi Guangdong, jejer karo kutha kuno ibukota pencahayaan. Lalu lintas wis maju banget, lan udakara mung sakjam perjalanan saka Bandara Guangzhou lan Pusat Pameran Internasional Guangzhou. Perusahaan Lighting World-Dawn minangka produsen lan pemasok Seri Lampu Surya China sing kondhang. Kita wis suwe nggawe Grosir Grosir. Proses pembuatan kita ditindakake kanthi peralatan otomatis, kayata soldering gelombang, solder reflow lan komponen mesin SMT. Saben proses produksi dipantau dening karyawan, lan tim kontrol kualitas bakal mriksa produk-produk World-Dawn, kayata Solar Lamp Series.
Produk kami nggunakake sistem manajemen mutu standar internasional ISO9001, lan entuk 15 paten ing China, lan kabeh produk wis lulus sertifikasi CE RoHS SAA TUV. Kita fokus karo kualitas, syarat pelanggan lan sertifikat target pasar.
Pasar kita disebar ing Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa Wetan, Asia Tenggara, Afrika, Oceania, Timur Tengah, Eropa Wetan, Eropa Kulon lan papan liyane. World-Dawn nampani distributor LED saka kabeh penjuru jagad kanggo nggawe kekancan lan nindakake bisnis bebarengan. Sugeng tuku Seri Lampu Solar saka perusahaan kita.
View as  
 
  • Kita nyuplai Daya Besar 36W LED USB Bulb Solar Solar BulbCheap Target target pasar grosir uga sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Kanthi sensor Sensor sing digunakake ing Taman, berkemah. Kita nylametake bohlam Surya Darurat USB 36W Daya Tinggi pirang-pirang taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Afrika lan Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kita nyediakake Control Remote Control 200W LED Solar Portable Flood Light misahake LED Floodlight Terpadu. Pasar grosir target uga sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Kanthi sensor Sensor sing digunakake ing Taman, omah, kemah, kanggo panggunaan ruangan. Kita luwih akeh nggunakake Lampu Remote Control 200W LED Surya Banjir Portabel Surya pirang-pirang taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Afrika lan Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kami nyedhiyakake ABS Material IP65 All in One Street LED Solar Light. Pasar Grosir target rega murah uga narik sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Kanthi sensor Sensor sing digunakake ing Taman Jalan Pedalaman Taman. Kita nyedhiyakake kabeh Bahan ABS65 IP65 ing Lampu Jalan LED pirang-pirang taun suwene, kalebu pasar Eropa lan Afrika lan Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kami nyedhiyakake IP44 Sensor Waterproof Sensor Water Garden Solar Light Light Solar LightCheap target pasar grosir uga narik sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Produk kanthi Sensor Gerak digunakake ing Taman Jalan Pedalaman Taman. Kita nyedhiyakake IP65 Sensor Waterproof Taman Taman Surya Cahaya Lampu Solar pirang-pirang taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Afrika lan Asia. Sugeng rawuh kanggo tuku Sensor Waterproof IP44 Lampu Taman Surya Cahaya Surya saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan diwales sajrone 24 jam.

  • Kita nyediakake Kontrol Lampu Tombol Lampu LED Lampu Taman Surya. Pasar grosir target Harga murah uga sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Kanthi sensor Sensor nggunakake ing Taman dalan Pedalaman Taman. Kita nyedhiyakake kontrol Lampu Tombol Lampu LED Lampu Taman Surya pirang-pirang taun suwene, nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Afrika lan Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kami nyedhiyakake 2700-6500K 15W / 20W / 30W / 40W Lampu Meja Indoor Cahaya Lampu LED CRI80 Lampu bohlam surya terintegrasi. Pasar grosir target Harga murah uga sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Kanthi sensor Sensor digunakake ing Taman, berkemah. Kita nggunakake 2700-6500K 15W / 20W / 30W / 40W Lampu Meja Indoor CRI80 Lampu umbul pirang-pirang taun, kalebu umume Eropa lan Afrika lan Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Tuku {kata kunci} saka Lighting World-Dawn sing minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} utama ing China. Produk sing digawe ing China nyedhiyakake layanan sing apik kayata sawise didol, Garansi Rong Taun. Produk duwe sertifikasi CE. Yen sampeyan pengin entuk produk murah kanthi awet, kita bisa ndhukung akeh. Produk kita ora mung nyedhiyakake conto gratis, nanging uga nyedhiyakake dhaptar rega lan kutipan. Yen aku pengin grosir, rega apa sing bakal sampeyan wenehi? Yen jumlah Grosir sampeyan akeh, kita bisa menehi rega murah. Produk adol paling anyar duwe kualitas apik lan nggawe populer karo wong sing pengin dadi komoditas modern lan modhisi. kita uga duwe produk stok sing disesuaikan. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk sing murah saka kita. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.