Lampu Jalan Surya

Zhongshan Chenguang Lighting Co., Ltd. didegaké ing taun 2003. Dumunung ing sisih kidul Kutha Zhongshan, Provinsi Guangdong, jejer karo kutha kuno ibukota pencahayaan. Lalu lintas wis maju banget, lan udakara mung sakjam perjalanan saka Bandara Guangzhou lan Pusat Pameran Internasional Guangzhou. Perusahaan Lighting World-Dawn minangka pabrikan lan pemasok Lampu Surya Surya sing misuwur. Kita wis suwe nggawe Grosir Grosir. Proses pembuatan kita ditindakake kanthi peralatan otomatis, kayata soldering gelombang, solder reflow lan komponen mesin SMT. Saben proses produksi dipantau dening karyawan, lan tim kontrol kualitas bakal mriksa produk-produk World-Fajar, kayata Solar Street Light.
Produk kami nggunakake sistem manajemen mutu standar internasional ISO9001, lan entuk 15 paten ing China, lan kabeh produk wis lulus sertifikasi CE RoHS SAA TUV. Kita fokus karo kualitas, syarat pelanggan lan sertifikat target pasar.
Pasar kita disebar ing Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa Wetan, Asia Tenggara, Afrika, Oceania, Timur Tengah, Eropa Wetan, Eropa Kulon lan papan liyane. World-Dawn nampani distributor LED saka kabeh penjuru jagad kanggo nggawe kekancan lan nindakake bisnis bebarengan. Sugeng tuku Solar Street Light saka perusahaan kita.
View as  
 
  • Kami nyedhiyakake ABS Material IP65 All in One Street LED Solar Light. Pasar Grosir target rega murah uga narik sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Kanthi sensor Sensor sing digunakake ing Taman Jalan Pedalaman Taman. Kita nyedhiyakake kabeh Bahan ABS65 IP65 ing Lampu Jalan LED pirang-pirang taun suwene, kalebu pasar Eropa lan Afrika lan Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kami nyedhiyakake Sensor Gerak Kontrol Cahaya Silicon Monocrystalline LED Lampu Jalan Surya. Pasar grosir target Harga Murah uga narik sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Sensor gerakan digunakake ing Taman dalan Pedalaman Taman. Kita nyedhiyakake Monocrystalline Silicon Light Control Motion Sensor LED Solar Street Light pirang-pirang taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Afrika lan Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kami nyuplai Sensor Jalan Migrasi Jalan Raya IP65 Solar Street Light. Pasar Grosir target rega murah uga narik sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Kanthi sensor Sensor nggunakake ing Taman dalan Pedalaman Taman. Kita mbudidaya IP65 Pedesaan Motion Sensor Jalan Solar pirang-pirang taun suwene, nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Afrika lan Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kami nyedhiyakake Sensor Gerak Kontrol Cahaya Waterproof LED Solar Street Light. Pasar Grosir target rega murah uga narik sawetara proyek kontrak nggunakake bisnis. Pelanggan bisa nggunakake Sensor Gerakan ing Taman Jalan Pedesaan. Kita nyengkuyung Sensor Gerak Kontrol Lampu Tahan Air kanthi LED Solar Street Light pirang-pirang taun, kalebu pasar Eropa lan Afrika lan Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China. Sugeng tuku produk saka pabrik.

  • Kita nyedhiyakake Multi-Instalasi IP65 Kabeh Lampu Siji Lampu LED Surya. Pasar Grosir target rega murah uga narik sawetara proyek kontrak nggunakake produk. Kajaba iku, para pelanggan bisa nggunakake sensor gerak ing Taman Jalan Pedalaman Taman. Kita nggunakake IP65 Multi-Instalasi Kabeh ing Siji Lampu Jalan LED Solar pirang-pirang taun, kalebu pasar Eropa lan Afrika lan Asia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

 1 
Tuku {kata kunci} saka Lighting World-Dawn sing minangka salah sawijining pabrikan lan pemasok {kata kunci} utama ing China. Produk sing digawe ing China nyedhiyakake layanan sing apik kayata sawise didol, Garansi Rong Taun. Produk duwe sertifikasi CE. Yen sampeyan pengin entuk produk murah kanthi awet, kita bisa ndhukung akeh. Produk kita ora mung nyedhiyakake conto gratis, nanging uga nyedhiyakake dhaptar rega lan kutipan. Yen aku pengin grosir, rega apa sing bakal sampeyan wenehi? Yen jumlah Grosir sampeyan akeh, kita bisa menehi rega murah. Produk adol paling anyar duwe kualitas apik lan nggawe populer karo wong sing pengin dadi komoditas modern lan modhisi. kita uga duwe produk stok sing disesuaikan. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk sing murah saka kita. Sambutan kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan kerja sama karo kita, muga-muga bisa menang kaping pindho.